Ήττα για τον Αστέρα Μεσολογγίου στο Νεοχώρι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ήττα γνώρισε ο Αστέρας Μεσολογγίου από τον Όμηρο Νεοχωρίου με σκορ 2-0, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, το απόγευμα στο γήπεδο του Νεοχωρίου. Ο αγώνας ήταν για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας και διεξήχθη κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες, παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας του Ομήρου.

Ο Αστέρας παρουσίασε ακόμη μια καλή εικόνα στο παιχνίδι αυτό, διεκδίκησε το θετικό αποτέλεσμα και λύγισε στο τέλος του παιχνιδιού, αρχικά από ένα γκολ όπου διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες της ομάδας μας για οφσάιντ του σκόρερ της αντιπάλου ομάδας. Έχοντας πολύ καλή αμυντική οργάνωση, με αλληλοκαλύψεις στο χώρο του κέντρου, προσπάθησε με αντεπιθέσεις να πετύχει κάποιο γκολ. Έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, στο τέλος του Α΄ημιχρόνου και τελικά δέχθηκε το γκολ στο Β’ ημίχρονο, με συνέπεια να ανοιχθεί η ομάδα κυνηγώντας την ισοφάριση, αλλά δέχθηκε στα τελευταία λεπτά το δεύτερο γκολ, που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο Α΄ημίχρονο, ο Αστέρας έπαιξε πολύ καλό και οργανωμένο παιχνίδι, κλείνοντας όλους τους χώρους της άμυνας. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Όμηρος Νεοχωρίου δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια στο πρώτο μέρος, εν αντιθέση με την ομάδα μας που έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί.

30′ Κόρνερ από δεξιά για τον Όμηρο, εκτελέστηκε στο πρώτο δοκάρι του Κοκώρη, με τακουνάκι προσπάθησε να αιφνιδιάσει ο επιθετικός του Ομήρου αλλά ο Κοκώρης απέκρουσε ξανά σε κόρνερ.

41′  Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, με τον Γαβρίνα να δέχεται πάσα του Μιχάι στη περιοχή του Ομήρου και πλάγια δεξιά, επιχείρησε δυνατό σουτ, η μπάλα πέρασε από τον τερματοφύλακα και προ της εστίας δύο αμυντικοί των γηπεδούχων κατάφεραν να απομακρύνουν τη μπάλα, πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.

Στο Β’ ημίχρονο, ο Όμηρος μπήκε στο παιχνίδι πιο επιθετικά, κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου και απείλησε δύο φορές τον Αστέρα, πριν πετύχει το γκολ. Η ομάδα μας, στη συνέχεια, προσπάθησε να βγει στην επίθεση, άνοιξε τους χώρους της και σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων δέχθηκε το δεύτερο γκολ.

72′ Ευκαιρία για τον Όμηρο να προηγηθεί το σκορ, όταν σε αντεπίθεση από δεξιά, ο επιθετικός έφτασε έξω από την περιοχή και πλάγια, απέφυγε τον τερματοφύλακα και έβγαλε πάσα στα αριστερά του, αλλά ο Μιχάι πρόλαβε τον επιθετικό του Ομήρου που περίμενε να σκοράρει και έδιωξε σε κόρνερ.

73′ ΓΚΟΛ για τον Όμηρο, σε κόρνερ που εκτελέστηκε στη περιοχή του Αστέρα, απομάκρυνε με κεφαλιά ο Ντίμο, αλλά η μπάλα επανήλθε στη περιοχή του Αστέρα και ένας παίκτης του Όμηρου με ψαλιδάκι γέμισε προς το δεξί δοκάρι του Κοκώρη και ο Θεοδωρίδης, μόνος και ακάλυπτος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα για το 1-0.

89′ ΓΚΟΛ για τον Όμηρο με σκόρερ τον Κράνη, όταν βρέθηκε μες τη περιοχή του Αστέρα, μόνος και πλάσαρε τον Κοκώρη γράφοντας το τελικό 2-0.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Λιόνας, Βασιλόπουλος, Μπάξας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Ντζιβανάκης) Κοκώρης, Σχώρης (63′ Ταρούσα), Διαμαντόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Ντίμο, Μπαλαμπάνης (83′ Γαντζούδης), Καλύβας (55΄Φτούλης), Μωραϊτης, Γαβρίνας (87 Στάθης), Μιχάι, Μάκα

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr