ΑΕΜ | Αποδεκατισμένη στην Κέρκυρα για το παιχνίδι με τον Θιναλιακό

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η προετοιμασία της ΑΕΜ για το εκτός έδρας παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας κόντρα στον Θιναλιακό.

 

Τα προβλήματα απουσιών πολλά στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου με το τεχνικό τιμ να μην μπορεί να υπολογίζει για το Κυριακάτικο παιχνίδι στις υπηρεσίες των Γεωργούση (κάρτες), Μανιάτης (τραυματίας), Κολοβάκης και Κοντογιάννης για προσωπικούς λόγους.

Ο Χρήστος Ζαπάντης στην καθιερωμένη ομιλία του ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν το πρώτο ημίχρονο από το παιχνίδι με τον Μακεδονικό και να συνεχίσουν με την ίδια κεκτημένη ταχύτητα του δεύτερου ημίχρονου για τον αγώνα με τον Θιναλιακο.

Δεν μας πτοούν οι πολλές και σημαντικές απουσίες τόνισε, είμαστε η ΑΕΜ και έχουμε χρέος να παίζουμε για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Η ομαδική λειτουργία της ομάδας σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού θα είναι το κλειδί για να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς από την Κέρκυρα κατέληξε.

Τώρα όσον αφορά την απουσία του Γιάννη Κοντογιάννη, όπως ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο ποδοσφαιριστής (δείτε την φωτογραφία παρακάτω) αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΜ.

Αναλυτικά τα όσο αναφέρει:

«Ένα όμορφο και δύσκολο ταξίδι έφτασε στο τέλος του... Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές που έχω συνεργαστεί όλο αυτό τ καιρό και ιδιαίτερα τν πρόεδρο Μπιλαλη Μιχάλη.. για πολλούς και διάφορους λόγους αυτή η συνεργασία έφτασε στο τέλος λόγω κάποιων τραγικών διοικούντων που έχουν διαλύσει ήδη μια ομάδα της πόλης και μακάρι μην διαλύσουν και αυτή γιατί προς τα εκεί τ πάνε..

Δεν λέω αντίο λέω εις τ επανιδείν...» #vamosaemara#apache

Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό τιμ ανακοίνωσε και την αποστολή για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι στην Κέρκυρα με τον Θιναλιακό που απαρτίζεται από τους:

Γράβαλο, Δούρο, Κοντομήτσο, Λίτσο, Λούζι, Μάντη, Ντζιμάνη, Παλιάτσα, Παναγιωτόπουλος Π., Παναγιωτόπουλος Κ., Πασπαλιάρης, Πιστιόλης, Σωτηρόπουλος, Φονταλής, Καρκαλής, Παπαχρήστο, Κουμπαρούλη και Καλαμάκη.

Διαιτητές της αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Θιναλιακού με ώρα έναρξης στις 15:00 οριστήκαν οι κ.κ Χουλιάρας , Φραγκούλης και Ντομάρης του συνδέσμου Λευκάδας - Πρέβεζας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής:

4ο όμιλος 13η Αγωνιστική 15/12/2019

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Θιναλιακός - ΑΕ Μεσολογγίου

ΑΕ Ποντίων Κοζάνης - Ναυπακτιακός Αστέρας

Τηλυκράτης Λευκάδας – Μακεδονικός Φούφα

ΑΟ Ανατολή – ΑΕ Λευκίμμης

Απόλλων Ευπαλίου – Σούλι Παραμυθίας

Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Πρέβεζας

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου – Αστέρας Ιτέας Αναβλήθηκε

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr