Χρήστος Ζαπάντης | Κάθε παιχνίδι για μας είναι ένας τελικός

Δηλώσεις στο aitosports.gr παραχώρησε μετά το τέλος του παιχνιδιού της ομάδας του με την πρωτοπόρο του 4ου ομίλου ΑΕ Ποντίων Κοζάνης ο προπονητής της ΑΕΜ Χρήστος Ζαπάντης.

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Καταρχάς να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες μου για την προσπάθεια και τα ψυχικά αποθέματα που κατέθεσαν καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ξέραμε πριν το παιχνίδι ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την πρωτοπόρο του ομίλου μας. Μια ποιοτική ομάδα που αξία βρίσκεται στην πρώτη θέση και το απέδειξε και με μας σήμερα. Εμείς παίζαμε στην έδρα μας ,έπρεπε να μπούμε δυνατά από την αρχή και αυτό κάναμε.

Προηγηθήκαμε νωρίς στο σκορ και αυτό μας έδωσε μεγαλύτερη ώθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια. Μια συνέχεια που αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στην αντίπαλη περιοχή θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα τέρματα.

Στο ημίχρονο συζήτησα με τους παίκτες μου να παραμείνουν συγκεντρωμένοι με καθαρό μυαλό και να περιμένουν πίεση από τον αντίπαλο. Έτσι και έγινε, καθώς ο αντίπαλος ανέβασε τις γραμμές του, προσπάθησε να δημιουργήσει με την ποιότητα παικτών που είχαν , ενώ εμείς προσπαθήσαμε να μην επιτρέψουμε να φτάσουν στην περιοχή μας.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού το καταφέραμε, ήρθε όμως μια στιγμή αδράνειας που την πληρώσαμε. Και με τέτοιες ομάδες όταν είσαι λίγο ανοργάνωτος μοιραία θα δεχτείς γκολ. Γενικά ήταν ένα παιχνίδι που και στο τελευταίο λεπτό δεν ήξερες ποιο θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα καθώς η μπάλα παιζόταν συνεχώς πάνω κάτω. Πιστεύω πως ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο το ευχαριστήθηκε.

Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κάθε παιχνίδι για μας είναι ένας τελικός ώστε να καταφέρουμε αυτό το ιστορικό σωματείο να το διατηρήσουμε στις εθνικές κατηγορίες».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr