Γειτονικό ντέρμπι με την ΑΕ Ευηνοχωρίου το Σάββατο για τον Αστέρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο γήπεδο του Ευηνοχωρίου αγωνίζεται ο Αστέρας Μεσολογγίου το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 το μεσημέρι, στο γειτονικό ντέρμπι με την Α.Ε. Ευηνοχωρίου, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Για το παιχνίδι αυτό ο προπονητής μας ετοιμάζει την ομάδα έχοντας στη διάθεσή του όλους τους παίκτες πλην του εδώ και καιρό τραυματία Μιχάι, ενώ επιστρέφει ο τραυματίας Παναγιωτόπουλος καθώς, επίσης, τίθενται στη διάθεση του προπονητή και τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας, Κουμπαρούλης και Κοτωφόλης. Παρόλο την μεγάλη απογοήτευση για την άδικη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής – ελέω Λιόνα- παίκτες και προπονητής δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν την προσπάθεια και ευελπιστούν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του προσεχούς αγώνα στο Ευηνοχώρι.

Στον αγώνα του Α’ γύρου στο Μεσολόγγι, η Α.Ε. Ευηνοχωρίου είχε φύγει νικήτρια με σκορ 0-1.

Η Διοίκηση ,το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες, συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι, θα προσπαθήσουν για το θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που τη φετινή χρονιά πηγαίνει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr