Έτοιμη για το γειτονικό ντέρμπι με τον Ναυπακτιακό η ΑΕΜ

Με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό γειτονικό ντέρμπι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Μονόπλευρο όσον αφορά την βαθμολογική θέση των δυο ομάδων παιχνίδι, καθώς η ΑΕΜ είναι αυτή που καίγεται για τους βαθμούς της νίκης που θα την κρατήσουν ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής, μιας και ο Ναυπακτιακός μετά και την εντός έδρας βαρεία ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τον Τηλυκράτη δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά πράγματα όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, καθώς ο Γιώργος Ταράσης μπορεί να υπολογίζει τόσο στον Λίτσο ο όποιος επιστρέφει μετά από δυο αγωνιστικές λόγω καρτών, όπως και ο τραυματίας Τσιαντής.

Από την άλλη εκτός ομάδας σύμφωνα με το ρεπορτάζ μετά τα όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες έχει τεθεί ο Βραζιλιανός ποδοσφαιριστής της ομάδα Ροντρίγκο Φερνάντες, ο όποιος επικαλέστηκε προσωπικό πρόβλημα ώστε να εξασφαλίσει άδεια και να μεταβεί στην Αθήνα, και εν συνεχεία τα ίχνη του χάθηκαν.

Πάντως αυτό που τονίζεται από την ομάδα είναι ότι το θέμα δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι καθώς όπως λένε ο παίκτης έχει πάρει τα χρήματα που αναλογούν σε όσους μήνες θα παρέμεινε στην ομάδα.

Συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο ζήτησε από τους παίκτες του ο Γιώργος Ταράσης, καθώς μπορεί όπως είπε το βαθμολογικό κίνητρο να λείπει από τον αντίπαλο αυτό όμως καμία σημασία δεν έχει σε έναν αγώνα ποσό μάλλον σε ένα γειτονικό ντέρμπι.

Κάλεσμα προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας απηύθυνε μέσα στην εβδομάδα ο σύλλογος, που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι στηρίζουμε την ομάδα μας ΜΟΝΟ με την φωνή μας.

Διαιτητές της αναμέτρησης οριστήκαν οι κ.κ Ζαμπαλάς, Λιόντος και Παπαδημητρίου του συνδέσμου Ηπείρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου

ΑΕ Μεσολογγίου – Ναυπακτιακός Αστέρας

Τηλυκράτης Λευκάδας – Σούλι Παραμυθιάς

ΑΟ Ανατολής – ΠΑΣ Πρέβεζα

Απόλλων Ευπαλίου – ΑΕΠ Καραγιαννίων

Μακεδονικός Φούφα – Αναγέννηση Άρτας

Θιναλιακός – ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

ΑΕ Λευκίμμης – Αστέρας Ιτέας 3-0 Άνευ αγώνα

Η βαθμολογία σε 22 αγώνες   

1.ΑΕΠ Καραγιαννίων  52

2.Αναγέννηση Άρτας  50

3.Σούλι Παραμυθιάς  41

4.ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου  40

5.Θιναλιακός  33

6.Τηλυκράτης Λευκάδας  33

7.Μακεδονικός Φούφα  29

8.ΑΕ Μεσολογγίου  27

-----------------------------------

9.ΑΟ Ανατολής  27

10.ΑΕ Λεκίμμης  26

11.ΠΑΣ Πρέβεζα  25

12.Ναυπακτιακός Αστέρας 21

13.Απόλλων Ευπαλίου  13

14.Αστέρας Ιτέας  9

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr