Παρουσία της ΑΕΜ στην εκπομπή του Αχελώου «Στα γήπεδα» (vid)

Την ''τιμητική'' της είχε η ΑΕΜ την προηγούμενη Δευτέρα 18 Μαΐου καθώς τόσο ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ταράσης καθώς και ο αντιπρόεδρος της ομάδας Κώστας Θεοτοκάτος φιλοξενήθηκαν στην αθλητική εκπομπή του Αχελώου «Στα γήπεδα» την οποία επιμελούνται και παρουσιάζουν οι Χρήστος Στούμπος και Αλέξανδρος Κουτσιούμπας.

Η εκπομπή εστίασε στην επιτυχία της ομάδας του Μεσολογγίου και την παραμονή της μετά από μια επίπονη και δύσκολη χρόνια στην Γ΄Εθνική τερματίζοντας στην 7η θέση, καθώς και στην επομένη μέρα η οποία φαντάζει για ακόμα ένα καλοκαίρι πάρα πολύ δυσοίωνη μετά και την απόφαση της τωρινής διοίκησης να αποχωρίσει από την ομάδα με αφορμή την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο ΔΑΚ Μεσολογγίου εδώ και χρόνια και η οποία αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στα σχεδία των διοικούντων για το μέλλον.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής παίχτηκε και βίντεο στο οποίο μιλούν για την φετινή τους χρονιά τους στην ΑΕΜ τρεις εκ των ποδοσφαιριστών (Μπελεβώνης, Μπακαδήμας και Γεωργούσης) οι οποίοι παραχωρήθηκαν δανεικοί από τον Παναιτωλικό.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ένα μεγάλο απόσπασμα από την εκπομπή..

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr