Ποδόσφαιρο Γυναικών: Το… σακάτεψαν, εγκρίθηκε η αναδιάρθρωση της ντροπής

Με ελάχιστες εξαιρέσεις πέρασε το έκτρωμα Χατζησαρόγλου με τους δύο ομίλους στην Α’ Εθνική * Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ * Κανείς δεν υποβιβάζεται απ’ όλες τις κατηγορίες * Οι αποφάσεις της Ε.Ε. της ΕΠΟ για το γυναικείο

 

Η αναδιάρθρωση - σκάνδαλο στο Ποδόσφαιρο Γυναικών εγκρίθηκε τη Δευτέρα (25/5) από την πλειοψηφία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ… Το σχέδιο - έκτρωμα του επικεφαλής της Επιτροπής του Γυναικείου, Γιώργου Χατζησαρόγλου για ψηφοθηρικούς και όχι μόνο λόγους πέρασε… Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο από το παρασυμβούλιο του Βορρά, παρά τη στάχτη στα μάτια, που επιχείρησαν να ρίξουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας θέλοντας τάχα να δείξουν ευρηματικότητα στην ουδετερότητα (κάτι για… παύλες ειπώθηκε ως επιλογή των φανατικών της εξυγιάνσης από Μ. Γκαγκάτση και Διακοφώτη).

Έτσι η Α’ Εθνική τη σεζόν 2020-21 θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους και ο πρωταθλητής, θα αναδειχθεί με Φάιναλ Φορ με τη συμμετοχή των δύο πρωτοπόρων από Νότιο και Βόρειο γκρουπ.

Από εκεί και πέρα, όπως ήταν λογικό -και δίκαιο- από τη στιγμή, που το φετινό πρωτάθλημα διεκόπη, τον τίτλο πήρε ο ΠΑΟΚ (αναδείχθηκε πρωταθλητής δηλαδή), ο οποίος ήταν και μπροστά στη βαθμολογία μέχρι να σταματήσουν τα πάντα ελέω κορωνοϊού.

Κατά τα λοιπά, αποφασίσθηκε να μην υποβιβασθεί καμία ομάδα απ’ όλες τις κατηγορίες (αναμενόμενο)… Κοινώς τζάμπα εκτέθηκε και ο… τα πάντα όλα Τάκης του Βουνό & του Κάμπου (γνωστός στο γυναικείο για τις ακρότητες και την αχαριστία του προς όλους όσους των έχουν βοηθήσει διαχρονικά) με ψυχιατρική βοήθεια στη συγγραφή μιας ανακοίνωσης συμπαράστασης -όπως μάθαμε αφού δεν φιλοξενήθηκε ούτε καν σε τοπικά site-, προς αυτούς των οποίων έχει γίνει… ουρά εσχάτως, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες του αθλήματος. Κι αυτό διότι η ομάδα του θα γλίτωνε ούτως ή άλλως και δεν χρειαζόταν να «δηλώσει» πως τάχα κανείς δεν τάχθηκε κατά του Χατζησαρόγλου - ευτυχώς που η επιστολή με τα ονόματα και των 12 ομάδων υπάρχει με αριθμό Πρωτοκόλλου στην Ομοσπονδία, στην οποία ζητούσαν «πάγωμα» κάθε απόφασης αναδιάρθρωσης πριν ακουστεί η άποψη τους ενώπιων του προέδρου της ΕΠΟ.

Να σημειώσουμε ακόμα ότι από τη Γ’ Εθνική Γυναικών στη Β’ Εθνική θα ανέβουν οκτώ συνολικά ομάδες…

Τέλος, ως προς τη ψηφοφορία, πέραν από της πρωτοτυπίας, που προαναφέραμε, λευκό (έντιμο) επέλεξε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 1, Μηνάς Λυσάνδρου, ενώ ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης είχε αποχωρήσει από την τηλεδιάσκεψη…

Πηγή: a-sports.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr