Χ.Τρικούπης: Είμαστε πια Πρωταθλητές!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Είναι και επίσημο πλέον, καθώς η ΕΟΚ επικύρωσε σήμερα τις βαθμολογίες των Εθνικών κατηγοριών, ότι η ομάδας μας είναι πρωταθλήτρια της Α2 για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020!

Ύστερα από μία δύσκολη, περίεργη, αλλά και συνάμα φανταστική σεζόν, ο Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου πήρε αυτό που βάσει εικόνας -και βαθμολογίας- δικαιούτο! Το τρόπαιο του Πρωταθλητή!

Με τις ομάδες να έχουν διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, ήτοι πάνω από τα 2/3 του φετινού «μαραθωνίου», η ομάδα μας μέχρι την 21η Αγωνιστική (που έμελλε να είναι και η τελευταία για τη σεζόν 2019-2020), βρισκόταν στην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, έχοντας πραγματοποιήσει μία απίθανη πορεία πρωταθλητισμού με 19 νίκες και μόλις 2 ήττες.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλο το φίλαθλο κοινό του Μεσολογγίου (και όχι μόνο) που για ακόμη μια χρονιά ήταν δίπλα μας, όλους τους χορηγούς που ενίσχυσαν οικονομικά την ομάδα και φυσικά το μέγα χορηγό μας την εταιρεία V2 Development.

Μπορεί να μη καταφέραμε να πανηγυρίσουμε τη κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο παρκέ, αυτό όμως δεν μειώνει επουδενί το μέγεθος της επιτυχίας μας και της χαράς μας.

Σήμερα η πόλη γιορτάζει!!!

Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και ξεκινάμε τις διαδικασίες αυτές που θα μας επιτρέψουν να αγωνιστούμε στη πρώτη τη τάξει Εθνική κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr