Πρωτάθλημα με 13 ομάδες στην… θεωρία και βλέπουμε

Με τίποτα χειροπιαστό για όλο το πακέτο των ζητημάτων επιβίωσης των ΚΑΕ, με καμία ένδειξη για τους όρους διεξαγωγής και συμμετοχής στην επόμενη Basket League και γενικά με άδεια ατζέντα εμφανίστηκε όπως αναμενόταν η διοίκηση του ΕΣΑΚΕ στην γενική συνέλευση των σωματείων και για να μην είναι τελείως χαμένη η μέρα τους, είπαν να κάνουν ένα πρώτο βήμα, εννοείται θεωρητικό.

Μία ομάδα θα πέσει στην Α2 από το επόμενο πρωτάθλημα, και φυσικά δύο θα ανέβουν για να ξαναγίνουν 14, κάτι που σημαίνει ότι στον ΕΣΑΚΕ υπολογίζουν ότι θα έχουν 13 ομάδες. Κανονικά τόσες είναι σήμερα, με έξω Ρέθυμνο, Ηφαιστο και Διαγόρα Δρυοπιδέων, που θα είναι βέβαια εκεί αλλά σαν Ιωνικός άρα μία η άλλη. Μόνο που παραμένει αναπάντητο το αν θα υπάρξει και με ποιον τρόπο ο Πανιώνιος, όπως επίσης και το κυριότερο ποιοι θα καταθέσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και χρήματα, όταν κάποτε μάθουμε ποια είναι αυτά. Και φυσικά, ποιος θα τα ελέγξει.

Αν πάντως παραμείνουν αναλλοίωτα τα σημερινά δεδομένα και οι ομάδες 13, τότε το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 10 Οκτωβρίου.

Επί της ουσίας, είπαν κάτι για να πουν σήμερα στον ΕΣΑΚΕ, αφού όλα είναι υπό αίρεση και θα πρέπει να περιμένουμε έναν μήνα για να αρχίσουν να υπάρχουν δεδομένα. Πιθανότατα θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ λιγότερο για επίσημες τοποθετήσεις ομάδων που θέλουν να κάνουν σοβαρό προγραμματισμό και βρίσκονται με “δεμένα χέρια” από αδράνεια τρίτων. 

Πηγή: basketa.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr