Τον Όμηρο Νεοχωρίου υποδέχεται στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Αστέρας

Πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος περιόδου 2020-21 και ο Αστέρας Μεσολογγίου υποδέχεται τον Όμηρο Νεοχωρίου στο Μεσολόγγι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί- καιρού επιτρέποντος –  το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, στις 4:30, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου” Θ. Πασσιόπουλος”.

Με την ψυχολογία με το μέρος των παικτών και του προπονητή, μετά τη πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου, η ομάδα προετοιμάζεται εντατικά όλη τη βδομάδα για τη πρεμιέρα απέναντι σε μία εκ των φαβορί του πρωταθλήματος, Όμηρο Νεοχωρίου.

Ο προπονητής μας Ιωάννης Ντζιβανάκης είδε να επιστρέφουν στις προπονήσεις οι απόντες του προηγούμενου αγώνα, ενώ στις προπονήσεις της ομάδας ενσωματώθηκε το νέο απόκτημα της ομάδας μας Γ. Ντζελέπης.

Η ομάδα του Νεοχωρίου ενισχύθηκε αρκετά το φετινό καλοκαίρι και στοχεύει στον πρωταθλητισμό και στην άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Στο προηγούμενο παιχνίδι ο Αστέρας επικράτησε για το Κύπελλο εντός έδρας του Άρη Αιτωλικού με 1-0, ενώ ο Όμηρος Νεοχωρίου πέτυχε ευρεία νίκη 6-1 εκτός επί της Αναγέννησης Ρίγανης.

Η διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου εύχεται σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και να επικρατήσει το ευ αγωνίζεσθε!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr