Τον Ηρακλή Αστακού υποδέχεται ο Αστέρας Μεσολογγίου το Σάββατο

Δεύτερο συνεχές εντός έδρας παιχνίδι για τον Αστέρα Μεσολογγίου που υποδέχεται τον Ηρακλή Αστακού στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”.

Η ομάδας μας, μετά την ήττα της πρεμιέρας, ετοιμάζεται για τον αγώνα αυτό με στόχο τη νίκη και την ανάγκη της κατάκτησης των τριών πρώτων της βαθμών στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής μας Ι. Ντζιβανάκης θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του για αυτόν τον δύσκολο αγώνα, καθώς ενσωματώθηκαν και οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές Τάσος Ντερές, Νίκος Πολιτης και Δημήτρης Βρέττας που θα ενισχύσουν την ομάδα μας τη φετινή χρονιά.

Ο Ηρακλής Αστακού, που τη προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό, κατακτώντας τους τρεις πρώτους βαθμούς λόγω μη συμμετοχής του Εθνικού Γουριάς στο πρωτάθλημα, είναι μια δυνατή ομάδα και θέλει μεγάλη προσοχή.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr