Νίκος Κλάδης: «Για εμάς είναι μια ιστορική πρεμιέρα απέναντι σε μια ιστορική ομάδα»

Ο Νίκος Κλάδης, τιμ μάνατζερ του Χαρίλαου Τρικούπη, μίλησε για την πρεμιέρα της ομάδας στην Basket League κόντρα στον Άρη, πριν αυτή αναβληθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Για την πορεία του Χαρίλαου Τρικούπη ως σήμερα: «Πριν δέκα χρόνια αποφασίσαμε μια ομάδα ανθρώπων να αναδημιουργήσουμε τον Χαρίλαο Τρικούπη. Πήγαμε βήμα-βήμα χωρίς απώτερο σκοπό να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα, στην Basket League. Θέλαμε να μπούμε στις εθνικές κατηγορίες, όμως λένε πως… τρώγοντας έρχεται η όρεξη».

Για το ματς με τον Άρη στην 1η αγωνιστική: «Για εμάς είναι μια ιστορική πρεμιέρα απέναντι σε μια ιστορική ομάδα και αποτελεί τιμή μας που θα παίξουμε με τον Άρη. Ταιριάζει γάντι ο συγκεκριμένος αντίπαλος στην πρεμιέρα μας. Χωρίς να θέλω να μειώσω τις άλλες ομάδες, ο Άρης είναι ο… Άρης με όλη αυτή την τεράστια ιστορία που κουβαλάει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι και δεν είναι παράλογο να πούμε πως όλη η πόλη περιμένει αυτό το ματς, άσχετα του ότι δε θα υπάρχει κόσμος λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό. Και ο κόσμος ματώνει για αυτή την ομάδα. Σε άλλη περίπτωση το γήπεδό μας θα ήταν γεμάτο, δε θα έπεφτε… καρφίτσα».

Για την αλλαγή της έδρας: «Το ΔΑΚ Μεσολογγίου δεν πληροί τις προδιαγραφές του ΕΣΑΚΕ για να φιλοξενήσει αγώνες της Α1. Είχαμε φροντίσει από πέρσι να ενοχλήσουμε τον δήμο για το ενδεχόμενο αναβάθμισης του γηπέδου, είχαμε βρει και το απαραίτητο κονδύλι. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε, χάθηκε ο χρόνος και δεν έγινε το παραμικρό. Το ΔΑΚ Αγρινίου ήθελε λιγότερες επεμβάσεις για να μπει στην Α1 και έτσι επελέγη».

Για τις προπονήσεις της ομάδας: «Οι περισσότερες προπονήσεις γίνονται στο Μεσολλόγγι, όμως οι τρεις τελευταίες πριν τον αγώνα γίνονται στο Αγρίνιο».

Για την ομάδα: «Έχουμε ετοιμάσει ένα πρότζεκτ φιλόδοξο με αρκετά νέα παιδιά. Κάναμε κάποιες αλλαγές όμως πρόσφατα προσθέτοντας εμπειρία με τον Φέργκιουσον και τον Λάνγκφορντ. Η ομάδα έχει αρκετούς rookies Έλληνες και ξένους, έχει μια φρεσκάδα και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Θέλουμε κυρίως όμως να διασκεδάσουμε τη χρονιά γιατί είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που θα ζήσουμε φέτος».

Για τον Φέργκιουσον: «Τον φέραμε για να αποτελέσει τον ηγέτη μας. Θέλουμε να είναι ο εγκέφαλος της ομάδας μας και με την εμπειρία του να καθοδηγήσει  τους υπόλοιπους παίκτες. Έχει δείξει καλά στοιχεία στις προπονήσεις, είναι δέκα μέρες εδώ, δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως, όπως και ο Λάνγκφορντ που ενσωματώθηκε τη Δευτέρα».

Για το αν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση: «Θα ήμασταν ψεύτες αν λέγαμε πως ο Άρης δεν είναι το φαβορί. Εμείς θα έχουμε το άγχος της πρεμιέρας, ο Άρης είναι το ξεκάθαρο φαβορί και αν είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας τότε ίσως θα μπορούσαμε να πούμε πως θα ήταν κάπως διαφορετική η κατάσταση. Και εμείς βέβαια σαν φιλοξενούμενοι είμαστε αφού το Αγρίνιο δεν είναι η έδρα μας».

Πηγή: pressaris.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr