Με το αριστερό στο πρωτάθλημα η ΑΕΜ

Εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής για την ΑΕΜ από τον Αμβρακικό Λουτρού με σκορ 1-0.

Κακό με δυνατές μονομαχίες παιχνίδι σε γενικές γραμμές, με πολλά ατομικά λάθη, και με λίγες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, με την ομάδα του Λουτρού να περιμένει στο μισό γήπεδο ώστε να μπορέσει να χτυπήσει στην γρήγορη αντεπίθεση.

Στο πρώτο μέρος η πιο αξιόλογη στιγμή θα γίνει στο 38΄για τους γηπεδούχους, όταν ο Ντζιμάνης θα βρει τον Γράβαλο, αυτός θα μπει στην περιοχή από δεξιά και θα κάνει το σουτ στην κλειστή γωνία, με τον Βασιλειάδη με εντυπωσιακή απόκρουση στην γωνία του να διώχνει σε κόρνερ.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με γκολ για του φιλοξενούμενους. Γρήγορη εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη κάτω από την μεσαία γραμμή, ο Παρράς θα βγει στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων θα προλάβει την έξοδο του Μανιάτη και θα κάνει το πλασέ, η μπάλα θα κοντράρει πάνω στο επερχόμενο Μελιάδη και θα καταλήξει στα δίχτυα 0-1.

Η ΑΕΜ θα βγάλει αντίδραση και θα δημιουργήσει δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες ώστε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με τον Μπελεβώνη στο 58΄από πλάγια θέση και απέναντι από τον Βασιλειάδη να στέλνει τη μπάλα άουτ. Ενώ στο 60΄μετα από φάση διαρκείας και ακόμα μια εντυπωσιακή απόκρουση του τερματοφύλακα του Λουτρού σε σουτ του Γεωργούση ο Γράβαλος σε ανεπανάληπτο τετ τα τετ απέναντι από τον Βασιλειάδη αντί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα την έστειλε πλάγιο άουτ χάνοντας την ευκαιρία του αγώνα για τους γηπεδούχους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 78΄θα είναι σειρά του Αμβρακικού να απολέσει μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι δυο τερμάτων, όταν σε σουτ του Λιμάτσι η μπάλα θα τραντάξει το δεξί κάθετο δοκάρι του Μανιάτη.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν θα υπάρξει κάποια άλλη αξιόλογη φάση, με την ομάδα του Γιώργου Ταράση να ξεκιναει το πρωτάθλημα με το αριστερό, ενώ από την άλλη μεριά η ομάδα του Γιώργου Γιάκου να πανηγυρίζει ένα μεγάλο διπλό σε μια δύσκολη έδρα.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

12΄Σουτ του Ντζιμάνη έξω από την περιοχή στην αγκαλιά του Βασιλειάδη.

25΄Κάθετη μπαλιά σουτ του Σπανού άουτ.

36΄Εκτελεση κόρνερ του Μπελεβώνη, κεφαλιά του Σωτηρόπουλου άουτ.

38΄Πασα του Ντζιμάνη με αποδεκτή τον Γράβαλο, αυτός θα μπει στην περιοχή και θα κάνει το σουτ στην κλειστή γωνία, με τον Βασιλειάδη με εντυπωσιακή απόκρουση να διώχνει σε κόρνερ.

43΄Γεμισμα στο δεύτερο δοκάρι του Γεωργούση, κεφαλιά του προωθημένου Μελιάδη άουτ.

46΄ΓΚΟΛ, γρήγορη εκτέλεση φάουλ από κέντρο του γηπέδου με αποδέκτη τον Παρρά απέναντι από τον Μανιάτη θα κάνει το πλασέ με τη μπάλα να κοντράρει πάνω στον επερχόμενο Μελιάδη και να καταλήγει στα δίχτυα 0-1.

58΄Πασα του Πατίλα με αποδέκτη τον Μπελεβώνη, σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή και πλάγια άουτ.

60΄Τεραστια χαμένη εύκαιρα για την ΑΕΜ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Σουτ του Γεωργούση έξω από την περιοχή με τον Βασιλειάδη να πέφτει στην δεξιά γωνία και να αποκρούει, ο Γράβαλος που ακολουθούσε την φάση θα γίνει κάτοχος και απέναντι από τον Βασιλειάδη το πλασέ που θα επιχειρήσει αντί να καταλήξει στα δίχτυα βγήκε πλάγιο άουτ.

78΄Μεγαλη ευκαιρία για τον Αμβρακικό να κλειδώσει το παιχνίδι όταν του σουτ του Λιμάτσι θα τραντάξει το δεξί κάθετο δοκάρι του Μανιάτη.

95΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργουση στην αγκαλιά του Βασιλειάδη.

95΄Αποβολη για την ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού με τον Ράμα να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ματσούκας, Τάκος και Μπάκας του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ταράσης) Μανιάτης, Τραγουλιάς (69΄Πέκεζ), Μελιάδης, Χριστογιάννης, Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Γράβαλος, Λίτσος, Γεωργούσης, Πατίλας, Μπελεβώνης.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ: (Γιώργος Γιάκος) Βασιλειάδης, Παρράς (91΄Καλπακούλας), Γκανάρας, Αριστόπουλος, Κακιώνης, Ράμα, Παγώνης, Τσάτσος, Σπανός (89΄Ρουστεμάι), Κοντογιάννης, Λιματσι.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr