Κύπελλο Ελλάδος: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Ατρόμητο Πατρών η ΑΕΜ

Με προπόνηση την Τρίτη το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της ΑΕΜ για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης 28/10 για την 1η φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ατρόμητο Πατρών.

Ο Γιώργος Ταράσης και οι συνεργάτες του για ένα ακόμα παιχνίδι βλέπουν τα προβλήματα τραυματισμών να αυξάνονται και οι επιλογές να λιγοστεύουν. Εκτός από τους γνωστούς μέχρι σήμερα Πιστιόλη, Θεοτοκάτο, και το φαντάρο Κολοβάκη δεν μπορεί να υπολογίζουν στις υπηρεσίες και των Μελιάδη, Χριστογιάννη, Πατίλα, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Γράβαλου ο οποίος λόγω ενοχλήσεων δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της Τρίτης.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο καταρτισμός της ενδεκάδας αποτελεί γρίφο, με την ομάδα του Μεσολογγίου να ψάχνει μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα μετά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, για ψυχολογικούς κυρίως λόγους.

Διαιτητές της αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί στις 14:45 στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου χωρίς την παρουσία φιλαθλων ορίστηκαν οι κ.κ Αλαφογιάννης, Καούρας και Σοφός του συνδέσμου της ΕΠΣ Βοιωτίας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr