Με πίστη αλλά και τις γνώστες απουσίες στη Θεσσαλονίκη

Με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Μεσολόγγι Baxi για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής κόντρα στο Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Τα προβλήματα γνωστά για τον Ντίνο Καλαμπάσκο και τους συνεργάτες του, με τους Σαχπατζίδη και Γκρίν να μην είναι στην διάθεση του staff για ακόμα μια αγωνιστική λόγω τραυματισμών.

Ευεργετικό θα μπορούσε να θεωρηθεί το διάστημα των δυο εβδομάδων που μεσολάβησε από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του Μεσολογγίου κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς οι αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ έδωσε την ευκαιρία στο προπονητικό τιμ να δουλέψει πάνω σε αδυναμίες αλλά και συστήματα τα οποία δεν είχαν προλάβει να αφομοιώσουν οι νέοι παίκτες της ομάδας.

Η ομάδα της πρωτεύουσας της Αιτωλοακαρνανίας το μεσημέρι αναχώρησε για την πόλη της Θεσσαλονίκης οπού και θα διανυχτερεύσει ενόψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού στο Αλεξάνδρειο.

Αμφίρροπο και πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες το αυριανό παιχνίδι το οποίο θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα διευθύνουν οι κ.κ Αναστόπουλος Π., Ανδρικόπουλος και Θεονάς.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr