«Γκάζια».. και γήπεδο περιελάμβανε η Κυριακή για το Μεσολόγγι Baxi

Στο γήπεδο βρεθήκαν χθες Κυριακή άπαντες πάρα το προγραμματισμένο ρεπό που υπήρχε το όποιο όπως ήταν φυσιολογικό μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση του Σαββάτου απέναντι στον Άρη κόπηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του aitosports.gr, στο γήπεδο όπως αλώστε συνηθίζει βρέθηκε και η πρόεδρος της ομάδας Βασιλική Μπελέκου η οποία όπως και ο τιμ μάνατζερ Νικός Κλάδης και ο κόουτς της ομάδας Ντίνος Καλαμπάκος έβαλαν "γκάζια" στους παίκτες κατά τις ομιλίες τους για την απαράδεκτη εμφάνιση τους, ενώ έθεσαν άπαντες προ των ευθυνών τους.

Ακολούθησε βίντεο με ανάλυση από το παιχνίδι, ενώ από σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία για το κομβικής σημασίας παιχνίδι «εντός έδρας» με τον Κολοσσό Ρόδου το προσεχές Σάββατο στο Αγρίνιο για την 2η αγωνιστική του 2ου γύρου.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα με την υπόλοιποι ομάδα και ο Γκρίν, ενώ όσον αφόρα το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αυτή την στιγμή από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει ότι θα υπάρξει κάποια αλλαγή άμεσα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr