Ύστατος Χαιρετισμός στον Χρήστο Παγούρα

Χρήστο, σε βρήκα στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’70 στα αποδυτήρια της ΑΕΜ. Εσύ ως φροντιστής – έφορος και εγώ ως ποδοσφαιριστής στα Λυκειακά χρόνια μου.

Ο πράος χαρακτήρας και η ηρεμία σου, αποτελούσαν κυματοθραύστη στις εντάσεις και τους εκνευρισμούς των τότε παικτών, με την έντονη προσωπικότητα. Είχες τον τρόπο σου να τους ηρεμήσεις, ακόμη και στις ήττες, τότε που ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΜ θεωρούσε ντροπή του, στην ήττα να κυκλοφορεί στη πόλη.

Για την οργάνωση, την επιμέλεια του ποδοσφαιρικού τμήματος, εκφράζονταν με τα καλύτερα λόγια, προπονητές που είχαν παραστάσεις από τις μεγάλες ομάδες, όπως ο Τάκης Εμμανουηλίδης (ΑΕΚ) ο «Κωστάρας» Κ. Σωτηριάδης (Πανιώνιος), ο Ζαχαρίας Πυτιχούτης (Παναθηναϊκός). Η φιλοτιμία σου χωρίς όρια. Αποτελούσες την ψυχή των αποδυτηρίων!

Εγώ έφυγα, εσύ έμεινες και εκεί σε βρήκα πάλι το 1990, εγώ ως μέλος της διοίκησης του Κώστα Αντωνίου, στη Γ’ Εθνική. Είκοσι και πλέον χρόνια προσφοράς στην μεγάλη σου αγάπη, την ΑΕΜ. Αυτή την αγάπη μεταλαμπάδευσες και στον υιό σου Γιώργο, για να συνεχισθεί η προσφορά σας, ως πρόεδρος για χρόνια. Κάθε χρόνο ήσουν κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, έκφραση της αγάπης σου στην ιστορική μας ομάδα.

Στο ταξίδι σου σε συνοδεύει η φανέλα της ομάδος μας, λευκό και μπλε τα χρώματα που λάτρεψες. Η ΑΕΜ αποτέλεσε για εσένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου.

Χρήστο ήσουν ένας γνήσιος Μεσολογγίτης. Έφυγες και λιγοστέψαμε!

Γ.Κ. ΛΥΤΡΑΣ

Γενικός Γραμματέας Α.Ε. Μεσολογγίου

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr