Για την πρωτιά στα play-offs των τριταθλητών Αναγέννηση Στάνου και Αστέρας Μεσολογγίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Αναγέννηση Στάνου αντιμετωπίζει ο Αστέρας στα πλαίσια των αγώνων μπαράζ - κατάταξης, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στις 5:00 μ.μ., στο ουδέτερο γήπεδο του Αγγελοκάστρου. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί για την 3η Αγωνιστική των κατάταξης των τριταθλητών της Β΄Κατηγορίας του πρωταθλήματος 2018-19 της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή των μπαράζ, έχοντας νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου, ο αγώνας αυτός θα αναδείξει την ομάδα η οποία θα τερματίσει στην πρώτη θέση και θα διεκδικήσει πιθανή άνοδο στην Α' Κατηγορία για το νέο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, ο Αστέρας κέρδισε την 1η αγωνιστική τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου με σκορ 3-1, ενώ η ομάδα της Στάνου επικράτησε την 2η αγωνιστική του Ολυμπιακού Παναιτωλίου με σκορ 4-0.

Ο Αστέρας θέλει νίκη και μόνο νίκη για να τερματίσει πρώτος, μιας και η διαφορά τερμάτων ευνοεί την ομάδα της Αναγέννησης Στάνου, η οποία βολεύεται και με ισοπαλία. Η Αναγέννηση Στάνου τερμάτισε στην 3η θέση του Γ' Ομίλου της Β' Κατηγορίας, πίσω από τον Αμβρακικό Λουτρού και τον Αλυζιακό Μύτικα.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για δεύτερη φορά φέτος, μιας και ξανασυναντήθηκαν στις 14 Νοεμβρίου 2018, στα πλαίσια του Κυπέλλου, με τον Αστέρα να επικρατεί με 2-1 στην έδρα του και να παίρνει την πρόκριση στο επόμενο γύρο. Τα γκολ της ομάδας μας στον αγώνα αυτό σημείωσαν οι Διαμαντόπουλος και Φούντας χαρίζοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου.

Με το παιχνίδι αυτό ολοκληρώνεται για τον Αστέρα η φετινή αγωνιστική χρονιά, μία καθ' όλα πετυχημένη χρονιά, ελπίζοντας να κλείσει με μία ακόμη νίκη για την ομάδα μας που θα δώσει το δικαίωμα να ελπίζει σε πιθανή άνοδο στην Α' Κατηγορία.

Διοίκηση, προπονητές και παίκτες καλούν τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν το παρόν στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών μας, όπως στάθηκαν δίπλα μας όλη τη φετινή χρονιά, ευελπιστώντας σε νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι σε μία καλή ομάδα, αυτή της Στάνου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr