Στις 18:00 και με κόσμο το παιχνίδι κυπέλλου ΑΟ Αγρινίου – ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης

Αλλαγή ώρας στο παιχνίδι κυπέλλου του Σαββάτου 4/9 ανάμεσα σε ΑΟ Αγρινίου και ΓΣ Χαρίλαο Τρικούπη για την 1η αγωνιστική της Α΄φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με ώρα έναρξης 18:00 μετά από έτοιμα της ομάδας του Μεσολογγίου στο οποίο συναίνεσε η ομάδα του Αγρινίου.

Όσον αφόρα τώρα την παρουσία φίλαθλων, συμφώνα με το ρεπορτάζ του aitosports.gr από την ομάδα του Αγρινίου αναμένεται να έκδοση λίγο περισσότερα από 350 εισιτήρια όσα δηλαδή προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο με βάση την χωρητικότητα του κλειστού με τιμή 10 ευρώ.

Αυτά αναμένονται να διατεθούν από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ Αγρινίου περίπου μια ώρα πριν το παιχνίδι, δηλαδή γύρω στις 17:00.

Για να μπορέσει κάποιος να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι θα πρέπει είναι να είναι εμβολιασμένος η να έχει νοσήσει από κορονοιο, το οποίο θα πρέπει να πιστοποιείτε από το αντίστοιχο έγγραφο το οποίο θα συνοδεύεται και από την ταυτότητα για να γίνεται η σχετική ταυτοποίηση από τον αστυνομικό έλεγχο ο όποιος θα γίνει στην είσοδο και θα είναι αυστηρός.

Πριν λίγο ανακοινώθηκαν και από την Ε.Ο.Κ οι διαιτητές των παιχνιδιών, με την κ.α Κωνσταντινίδου και τους κ.κ Μακρόπουλο και Κανελόπουλο να αποτελούν την διαιτητική τριάδα του τοπικού ντέρμπι.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr