Έτοιμος ο Χαρίλαος Τρικούπης για το τοπικό ντέρμπι με το ΑΟ Αγρινίου (Βίντεο)

Ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα η προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη ενόψει του αυριανού παιχνιδιού κόντρα στον Α.Ο Αγρινίου για τη 2η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Β’Εθνικής Κατηγορίας.

Ο κόουτς Παναγιώτης Ζωντός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίχτες ετοιμοπόλεμους στην διάθεση του και καταστρώνει τα αγωνιστικά του πλάνα χωρίς «πονοκεφάλους».

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό μετά και τη νίκη στη πρώτη αγωνιστική και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο αυριανό παιχνίδι προκειμένου να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα.

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το κλειστό ΔΑΚ «Μιχάλης Κούσης» με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πάνω από 700 θεατές θα βρεθούν στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν το γειτονικό ντέρμπι.

Ανάμεσα τους αναμένεται να είναι και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας του Μεσολογγίου που έσπευσαν να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Μπούσιας και Κωνσταντινόπουλος.

Το AitoSports.GR για ακόμα μια εβδομάδα βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση του Χαρίλαου Τρικούπη, ώστε να αποσπάσει από τους πρωταγωνιστές δηλώσεις ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας Ντίνου Σταυρόπουλου, καθώς και του προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Ζωντού.

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr