Έτοιμη για το ντέρμπι με τον Ναυπακτιακό η ΑΕΜ

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο ΔΑΚ Μεσολογγίου η μίνι προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι που είχε διακοπή στο 8΄ λεπτό λόγω επεισοδίων κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα  στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Ο Χρήστος Ζαρκαβέλης μετά από πολύ καιρό είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, καθώς τόσο ο Ζαρκάδας αλλά και ο τραυματίας Βασιλάρης που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Όμηρο 3 ράμματα στο κεφάλι θα είναι κανονικά στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας του Μεσολογγίου.

Κομβικής και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας το παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, το οποίο αναμένεται να γίνει παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων του τοπικού ποδοσφαίρου.

Δεκάδες αναμένονται να είναι και τα Ι.Χ που θα ταξιδέψουν από το Μεσολόγγι για την αυριανή αναμέτρηση, η οποία όπως έχουμε επισημάνει και είναι και γνωστό εδώ και μέρες θα γίνει παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και κάτω από δρακόντεια μετρά ασφαλείας ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε παραβατική  συμπεριφορά.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Κέκελος, Χουλιάρας και Κουτρουμανός.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr