Νίκη με σκορ 1-0 για την ΑΕΜ επί του Ατρόμητου Αντιρρίου

 

Νίκη με σκορ 1-0 για την ΑΕΜ επί του Ατρόμητου Αντιρρίου στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου.

Λιγοστές οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες με την ΑΕΜ να έχει την κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο μέρος και με τον Μπαλαούρα στο 38΄ με σουτ μέσα από την περιοχή σε φάση διαρκείας να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του 1-0.

Στο επόμενο λεπτό στο 39΄οι φιλοξενούμενοι με τον Ψυχογιός από θέση τετ  τα τετ θα χάσουν τεράστια ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με τον Δημήτρη Ζέρβα να αποκρούει με τα πόδια σε πρώτο χρόνο, ενώ και το σουτ στο ριμπάουντ από τον Αλεξόπουλο θα απομακρύνει με το κεφάλι ο Μπαλαούρας. Σε αυτή τη φάση οι γηπεδούχοι θα διαμαρτυρηθούν για οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θα δώσουν χώρο στην ομάδα του Αντιρρίου που θα προσπαθήσει να πίεση χωρίς όμως να μπορέσει να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση στα καρέ του Δημήτρη Ζέρβα.

Πολύ καλή παρουσία στην επανεμφάνιση του με τα χρώματα της ΑΕΜ του 23χρονου Μεσολογγίτη Γιάννη Χαλαζιά.

Ξεχωριστή στιγμή στο παιχνίδι την ώρα της επίτευξη του τέρματος για την ομάδα του Μεσολογγίου με τους παίκτες να κατευθύνονται προς τον πάγκο της ομάδας να παίρνουν μια μπλούζα που έγραφε επάνω «Ηλία περαστικά σύντομα κοντά μας»  αφιερώνοντας το γκολ στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και ένθερμο φίλαθλο της ομάδας Ηλία Τσιμόπουλο  ο οποίος πριν λίγες ημέρες αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας.

Το φιλμ του αγώνα:

15΄ομορφη ατομική προσπάθεια του Σακελαρόπουλου και σουτ, με διπλή προσπάθεια θα μαζέψει ο Φλωρόπουλος.

21΄σουτ του Βασιλάρη θα μπλοκάρει ο Φλωρόπουλος.

37΄ωραια προσπάθεια από τον Χαλαζιά και σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει πάνω σε αμυντικό και να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι κόρνερ.

38΄ΓΚΟΟΛ, φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων, σουτ του Μπαλαούρα με την μπάλα και ενώ έχει κατεύθυνση προς την εστία με προβολή σωτήρια απομακρύνει αμυντικός, νέο γέμισμα του Ζαχαράκη αδράνεια της άμυνας να απομακρύνει με τον Μπαλαούρα μέσα από την περιοχή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα 1-0.

39΄τεραστια χαμένη ευκαιρία για το Αντίρριο με τον Ψυχογιό από θέση τετ τα τετ να νικιέται από τον Δημήτρη Ζέρβα με την μπάλα να φτάνει στον Αλεξόπουλο, το σουτ του οποίου θα απομακρύνει με το κεφάλι ο Μπαλαούρα. Διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους προς το πρόσωπο του δεύτερου βοηθού, καθώς θεωρούν ότι ο Ψυχογιός στο ξεκίνημα της φάσης ήταν εκτεθειμένος και σε θέση οφσάιντ.

45΄σουτ του Χαλαζιά με εντυπωσιακή απόκρουση θα διώξει σε κόρνερ ο Φλωρόπουλος.

60΄φαση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων με την μπάλα να μην απομακρύνετε, κεφαλιά του Αλεξόπουλου άουτ.

68΄σέντρα σουτ του Νεκτάριου Ζέρβα, με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Φλωρόπουλος.

73΄σουτ του Ζαρκάδα ψηλά άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λάμπρου, Αντωνόπουλος και Κακατσίδης.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Κοντομήτσος, Χαλαζιάς, Πασπαλιάρης (λ.τ Κάκκος), Τραγουλιάς, Σακελαρόπουλος, Ζαχαράκης, Κράνης (66΄Ζαρκάδας), Ζέρβας Ν., Βασιλάρης (84΄Βρέττας).

Ατρόμητος Αντιρρίου: (Γιάννης Πανουριάς) Φλωρόπουλος, Βλάχος, Παναγιωτόπουλος Ε., Πέκεζ, Πετσίνης Χ., Ζαχαρόπουλος (64΄Πυρρης), Αλεξόπουλος, Κουραχάνης (77΄Πελέκης), Ψυχογιός (66΄Κακκος), Ανδρεόπουλος, Παναγιωτόπουλος Μ.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr