Έτοιμη για τον αυριανό τελικό κυπέλλου κόντρα στη Φλόγα η ΑΕΜ (Φωτο)

 

Με μόλις μια προπόνηση το μεσημέρι της Δευτέρας στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ  Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασίας της ΑΕΜ για τον αυριανό 46ο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κόντρα στην ομάδα της Φλόγας Παλαιομάνινας.

Απουσίες δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο των κανονιέρηδων με τον Χρήστο Ζαρκαβέλη να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του ενόψει του αυριανού τελικού.

Όπως είναι φυσιολογικό το κλίμα στις τάξεις της ομάδας του Μεσολογγίου είναι εξαιρετικό καθώς άπαντες βλέπουν μια ομάδα που στήθηκε στο και ΕΝΑ το καλοκαίρι, αύριο να αγωνίζεται στον τελικό του κυπέλλου και 4ης στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος να βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος.

Συγκέντρωση, καθαρό μυαλό και πάθος είχε ζητήσει για το αυριανό παιχνίδι ο τεχνικός της ΑΕΜ από τους παίκτες του, που γνωρίζει πολύ καλά ότι απέναντι του θα βρει μια αξιόλογη και καλοδουλεμένη ομάδα με πολύπειρους παίκτες και με παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες, η οποία τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστή στα πρωταθλήματα της Αιτωλοακαρνανίας και την περίοδο 14/15 αναδείχθηκε και κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας.

Παρουσία μελών του διοικητικού συμβουλίου και φιλάθλων της ομάδας πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση της ομάδας, με τους φιλάθλους να ανανεώνουν για αύριο το ραντεβού με τους παίκτες της ομάδας.

Μεγάλη αναμένεται να είναι και η παρουσία - μετακίνηση των φιλάθλων από το Μεσολόγγι για τον αυριανό τελικό στο γήπεδο του Παναιτωλικού στις 18:00.

Για το αυριανό παιχνίδι σύμφωνα με την ενημέρωση του έχουμε θα ανοίξουν τρεις θύρες (1,2,3), στην 1 θα τοποθετηθούν οι φίλοι των τυπικά γηπεδούχων της ομάδας του Μεσολογγίου, στην 3 οι φίλοι της ομάδας της Φλόγας Παλαιομάνινας και η 2 θα ανοίξει για την προσέλευση των επισήμων.

Διαιτητές της αναμέτρησης οριστήκαν οι κ.κ Γκιάφης, Σούζας, Λιόνας και 4ος διαιτητής ο κ. Καραβασίλης.

 

 

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr