Για το καλύτερο δυνατό την Κυριακή στη Καστοριά ο Χ.Τρικούπης (Βίντεο)

Επανέναρξη του πρωταθλήματος της Β´Εθνικής έχουμε αυριο Κυριακή μετά τη διακοπή των 2 εβδομάδων λόγω Πάσχα με τον Χαρίλαο Τρικούπη να ταξιδεύει στη Καστοριά για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Το έργο της Μεσολογγίτικης ομάδας είναι δύσκολο καθώς αντιμετωπίζει τη πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου η οποία μάλιστα με ενδεχόμενη νίκη τη Κυριακή κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα και φυσικά την άνοδο στην Α2' εθνική κατηγορία.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν καθώς και κάτι μικροτραυματισμοί που αντιμετώπισαν οι Μουράτογλου και Παπαδιονυσίου ξεπεράστηκαν με τον κόουτς Δημητριάδη να μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίχτες του.

Στο στρατόπεδο της Μεσολογγίτικης ομάδας δεν υπάρχει άγχος και θα πάνε στη Καστοριά για να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πάντως ο Χαρίλαος Τρικούπης ψάχνει στις τελευταίες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος μετά και τα αποτελέσματα στις τελευταίες αγωνιστικές 1 νίκη ώστε για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη παραμονή στη κατηγορία και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από κάθε παιχνίδι στην κάμερα του www.aitosports.gr μίλησαν αυτή την εβδομάδα ο προπονητής του Χαρίλαου Τρικούπη κ. Γιάννης Δημητριάδης, και ο αρχηγός της ομάδας Ντίνος Σταυρόπουλος.

Διαιτητές του παιχνιδιού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 17:00 ορίστηκαν η κυρία Τζίμα και ο κύριος Τσιρτσιμάλης.

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr