Εντός έδρας ήττα για την ΑΕΜ από τον Παναβρακικό με 3-0

 

Ήττα εντός έδρας με σκορ 3-0 για την ΑΕΜ από τον Παναμβρακικό Μπούκας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play-offs για την ανάδειξη του πρωταθλητή, με την ομάδα του Παναμβρακικού μετά και την ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα σε Ναυπακτιακό και Φλόγα να αποσπάτε από την ομάδα της Παλαιομάνινας που είναι στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με διάφορα 3 βαθμών.

Κακό και χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τα λάθη των γηπεδούχων και να φτάνουν σε μια μεγάλη – εύκολη και καθαρή νίκη.

Δυο πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ ο Αποστόλης Τσιούνης (2) και ο Θανάσης Καβαλλάρης (1) ήταν οι σκόρερ για την ομάδα της Μπούκας, με τους ποδοσφαιριστές σε ένδειξη σεβασμού προς το κόσμο και την ομάδα της ΑΕΜ που πριν λίγα χρόνια τους χειροκροτούσε να μην πανηγυρίσουν τα τέρματα που σημείωσαν.

Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου, μεταξύ αυτών και αρκετοί φίλοι της ομάδας του Παναμβρακικού, χωρίς να σημειώνεται το παραμικρό πρόβλημα.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΜ ταξιδεύει στην Ναύπακτο όπου θα αντιμετωπίσει τον Ναυπακτιακό, ενώ το μεγάλο ντέρμπι θα γίνει στο γήπεδο του Καραπαππά όπου η Φλόγα Παλαιομάνινας θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Παναμβρακικό Μπούκας.

Το φιλμ του αγώνα:

6΄μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, σέντρα Ζαρκάδα στην περιοχή, προβολή Μιχαλόπουλου η μπάλα θα προσκρούσει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ρόκκου και θα καταλήξει άουτ.

11΄σουτ του Μιχαλόπουλου άουτ.

25΄εκτελεση φάουλ του Ζέρβα Ν., κεφαλιά Πασπαλιάρη στην αγκαλιά του Ρόκκου.

29΄ΓΚΟΛ, άστοχη έξοδος του Δημήτρη Ζέρβα, ο Αποστόλης Τσιούνης θα κλέψει την μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 0-1.

37΄σουτ του Λαγοπάτη, ελάχιστα άουτ.

39΄σουτ του Κράνη, ασταθείς απόκρουση του Ρόκκου θα διώξει έγκαιρα σε κόρνερ ο Μακρής.

46΄σέντρα του Ζαχαράκη στην περιοχή, κεφαλιά του Νεκτάριου Ζέρβα λίγο άουτ.

55΄ΓΚΟΛ, φάση διαρκείας στην περιοχή της ΑΕΜ με την μπάλα να μην απομακρύνεται, σουτ του Θανάση Καβαλλάρη έξω από την περιοχή θα κρεμάσει τον Δημήτρη Ζέρβα και θα κάνει το 0-2.

63΄ΓΚΟΛ, αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον Αποστόλη Τσιούνη να ανατρέπεται από τον Δενδρινό και να κερδίζει το πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος παίκτης που θα κάνει το τελικό 0-3.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καραβασίλης, Βασιλόπουλος και Σούζας.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Μαντέλος, Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Κράνης (66΄Χαλαζιάς), Ζέρβας Ν. (71΄Πατσουράκης), Ζαρκάδας (57΄Σακελαρόπουλος).

Παναμβρακικός Μπούκας: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Ρόκκος, Μπαλάφας, Μακρής, Κοκώνης Ε., Κάκκος, Σαμψώνας, Τσιούνης Α. (Τσιούνης Π.), Δράκος (71΄Κοκώνης Σ.), Λαγοπάτης, Καβαλλάρης Θ., Μούτσα.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr