Λευκή ισοπαλία για Ναυπακτιακό και Φλόγα

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου καθώς Ναυπακτιακός Αστέρας και Φλόγα Παλαιομάνινας ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική.

Στο 14' ο Πιστιόλης έκανε την ατομική προσπάθεια από αριστερά γύρισε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής  εκεί που ήταν ο Νταλαπέρας που έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Δουλιώτη.

Στο 16' η σέντρα του Λαγού από δεξιά βρήκε το Δημητρακόπουλο μέσα στην περιοχή που έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει ψηλά άουτ. Ο Δημητρακόπουλος στο 22' είχε πλασέ ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κατερινόπουλου.

Ο Ναυπακτιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 38' όταν σε σουτ του Λαγού ο Κατερινόπουλος βρήκε όσο έπρεπε τη μπάλα η οποία σταμάτησε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Ναυπακτιακός προσπάθησε να βρει τρόπο να σκοράρει αλλά η ομάδα της Φλόγας με καλά κλεισμένους τους χώρους κράτησε το μηδέν και πήρε αυτό που ήθελε.

Στο 48' σουτ του Καραγιάννη στην εξωτερική πλευρά των διχτύων ενώ την κατάληξη είχε και το σουτ του Πιστιόλη στο 55'. Στο 73' μακρινό σουτ του Παπαποστόλου μπλόκαρε ο Κατερινόπουλοςκαι στο 78' ο Παπαποστόλου εκτέλεσε φάουλ με τον τερματοφύλακα της Φλόγας να απομακρύνει με τις γροθιές.

Ναυπακτιακός Αστέρας (Ανδρέας Ζήκος): Δουλιώτης, Καζανάς, Μπαλαμπάνης, Δημόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κονίδας (54' Ανδρ. Καλαβρουζιώτης), Λαγός, Θεοχάρης, Δημητρακόπουλος, Καραγιάννης, Δερβίδης (70' Παπαποστόλου)

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος): Κατερινόπουλος, Νταλαπέρας, Νούλας Σπ., Στριμμένος, Λίτσος, Ψηφής (73' Γκουτσέλης), Κακούρης (60' Νούλας Β.), Ντζιμάνης, Πιστιόλης (82' Τουρλίδας), Νάκος, Χριστόπουλος

Πηγή: www.olatagoal.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr