Την Κυριακή 7/5 κρίνεται η παραμονή για Δοκίμι και Χάλκεια

Παράταση μιας εβδομάδας όσον αφορά την υπόθεση παραμονή στην Α' κατηγορία για Α.Ο. Χάλκειας και Απόλλων Δοκιμίου.

Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2 και θα αναμετρηθούν την Κυριακή 7/5 στο γήπεδο Δοκιμίου με τον Απόλλωνα να παίζει για δύο αποτελέσματα. Την ομάδα του Δοκιμίου βολεύει και η ισοπαλία καθώς στην κανονική περίοδο είχε τερματίσει σε ψηλότερη θέση από τον ΑΟ Χάλκειας.

Στα αγωνιστικά τώρα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 14' το ψηλοκρεμαστό σουτ του Καρτσακλή βρήκε την πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού του Γκιάτα.

Στο 27ο λεπτό ο Κώστας Κοκώνης έδωσε το προβάδισμα στον Απόλλωνα με τον ίδιο παίκτη δέκα λεπτά αργότερα να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι αντέδρασε λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με τον Γιαβρούτα στο 45' να μειώνει σε 1-2 με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η ισοφάριση για την ομάδα της Χάλκειας ήρθε στο 73' με γκολ που πέτυχε ο Ψυχογιός.

Η ομάδα του Απόλλωνα αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 83' λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Νίκου Αθανασίου.

Α.Ο. Χάλκειας (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Γκιάτα, Κυρίτσης (50' Ψυχογιός), Βαλλής (65' Δημαράς), Μπίμπας, Κάπο, Μυλωνάς (55' Κάκκος), Ευθυμιόπουλος, Δαδάνης, Καλαβριζιώτης, Γιαβρούτας, Αλμπάνης

Απόλλων Δοκιμίου (Θόδωρος Λαυράνος): Ανδιόπουλος, Τσακανίκας Ι., Χονδρογιάννης, Γαρούφης, Μανουσάκης (88' Λύρος), Κοκώνης Ευθ., Καρτσακλής, Κορομηλάς Φ. (90' Κορομηλάς Χρ.), Αθανασίου Ν., Δαλαγιώργος, Κοκώνης Κ. (77' Πίτλιγκερ)

Πηγή: www.olatagoal.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr