Η συγνώμη και η υπόσχεση του Δημήτρη Ζέρβα για την συνέχεια των play-offs

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο τερματοφύλακας της Α.Ε. Μεσολογγίου Δημήτρης Ζέρβας ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη για την εμφάνιση του κόντρα στον Παναμβρακικό Μπούκας, αναλαμβάνοντας όπως γραφεί την ευθύνη για το βαρύ σκορ, το οποίο προήρθε από τεραστία λάθη του, δίνοντας όμως την υπόσχεση ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να φέρουν την ΑΕΜ στη Γ΄ Εθνική.

Δείτε αναλυτικά το ποστάρισμα του ποδοσφαιριστή:

«Ανήκω στην δεύτερη πιο ιστορική ομάδα στον Νόμο στην οποία παίζω από τα 10 μου χρόνια και γνωρίζω τις απαιτήσεις της και ότι πρέπει να επιστρέψει σε επαγγελματικές κατηγορίες και προσπαθούμε όλοι να την φέρουμε εκεί που ανήκει!!

Δυστυχώς σήμερα ήταν μια μαύρη ημέρα για την ομάδα μας, σε αυτό το κομμάτι θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τους συμπαίκτες, τους προπονητές μου, την διοίκηση και τον κόσμο που μας υποστήριξε σήμερα για τα τεράστια λάθη μου καθώς φέρω την μεγαλύτερη ευθύνη για αυτό το βαρύ σκορ.

Το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την άνοδο της ΑΕΜ!!!»

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr