Νίκη και ηχηρή απάντηση από τους κανονιέρηδες

 

Ηχηρή νίκη με σκορ 3-0 για την ΑΕΜ επί του Ναυπακτιακού Αστέρα το μεσημέρι της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου, με τους γηπεδούχους με συνδυασμό αποτελεσμάτων την επομένη αγωνιστική να μένουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Παράσταση για έναν ρολό το παιχνίδι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, με τους γηπεδούχους παρ ότι κατέβηκαν για το παιχνίδι αυτό με μόλις 15 παίκτες ετοιμοπόλεμους οι δυο τερματοφύλακες, να επιβάλουν το ρυθμό, μην επιτρέποντας στον αντίπαλο να δημιουργήσει φάση στο πρώτο ημίχρονο. Σακελαρόπουλος στο 18΄, και Νεκτάριος Ζέρβας στο 37΄, θα δώσουν αέρα δυο τερμάτων για τους γηπεδούχους, που διαμαρτύρονται έντονα για μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Χαλαζιά στο 23΄.

Στο δεύτερο μισό η ΑΕΜ θα μπει μουδισμενα στον αγωνιστικο χώρο, με τον Ναυπακτιακό σε ένα διλεπτο στο 52΄ με τον Λαγό και στο 53΄ σε φαση διαρκειας να γινονται απειλητικοί προς την εστια του πολύ σταθερου Δημητρη Ζέρβα.

Στο 54΄ οι αριθμητικές ισορροπίες θα αλλάξουν στο παιχνίδι καθώς ο Δημόπουλος θα αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα του κ. Παναγιωτόπουλου για δυνατό μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου, με τους φιλοξενούμενους να συνεχίσουν το υπόλοιπο του παιχνιδιού με 10 ποδοσφαιριστές.

Στο 83΄ οι γηπεδούχοι θα σημειώσουν και τρίτο τέρμα με τον Σακελαρόπουλο μετά από σέντρα του Νεκταριου Ζέρβα στο δευτερο δοκάρι και προβολη του πρώτου.

Στο 88΄ο σκόρερ των δυο τερμάτων στο σημερινό παιχνίδι για την ΑΕΜ Δημήτρης Σακελαρόπουλος θα αποχωρίσει υποβασταζόμενος από το παιχνίδι μετά από δυνατό μαρκάρισμα το όποιο δεν τιμωρήθηκε ούτε ως φάουλ, και τους γηπεδούχους να είναι σε ανάμενα κάρβουνα όσο αναφορά την εξέλιξη του τραυματισμού.

Με υπερπροσπάθεια και σφίγγοντας στην κυριολεξία τα δόντια στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης αγωνίστηκε και ο αρχηγός της ΑΕΜ Παναγιώτης Δενδρινός μετά από ενόχληση του ένιωσε ψηλά στο αριστερό του πόδι.

Κατάθεση ψυχής απ όλους τους παίκτες της ΑΕΜ, που μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες και τα πολλά προβλήματα από τραυματισμούς και τιμωρίες έδωσαν μια ηχηρή απάντηση προς πολλές κατευθύνσεις.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και καταχειροκρότησε κάθε προσπάθεια των παικτών του Χρήστου Ζαρκαβέλη.

Το φιλμ του αγώνα:

17΄φαουλ σε καλό σημείο για την ΑΕΜ, ο Νεκτάριος Ζέρβας θα εκτέλεση με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

18΄ΓΚΟΛ, νέα εκτέλεση φάουλ με τον Νεκτάριο Ζέρβα για την ΑΕΜ, ο Δενδρινός θα σπάσει τη μπάλα με το κεφάλι, πλάσε του Σακελαρόπουλου μέσα από την μικρή περιοχή και 1-0.

23΄ανατροπη του Χαλαζιά μέσα στην περιοχή, με τον κ. Παναγιωτόπουλο να δείχνει παίζετε μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

31΄σουτ του Κάκκου ψηλά άουτ.

35΄ εκτέλεση φάουλ με τον Νεκτάριο Ζέρβα για την ΑΕΜ από πλάγια θέση, με τη μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.

37΄ΓΚΟΛ, σουτ του Κάκκου σε πρώτο χρόνο με τη μπάλα να φτάνει στο Νεκτάριο Ζέρβα μέσα στην περιοχή, με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 2-0.

52΄ πλασέ του Λαγού μέσα από την περιοχή απέναντι από τον Δημήτρη Ζέρβα, ο τερματοφύλακας της ΑΕΜ θα αποκρούσει σωτηρία με τα πόδια  σε κόρνερ.

53΄κορνερ για τον Ναυπακτιακό και φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων, με τον Δημήτρη Ζέρβα να μπλοκάρει τη μπάλα.

54΄ δεύτερη κίτρινη κόκκινη για τον Δημόπουλο για φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, με τον Ναυπακτιακό να μένει για το υπόλοιπο του παιχνιδιού με 10 ποδοσφαιριστές.

71΄σουτ του Δημητρακόπουλου ψηλά άουτ.

76΄ αδύναμο σουτ του Παπαποστόλου άουτ.

80΄ νέο σουτ του Παπαποστόλου με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

83΄ΓΚΟΛ, σέντρα στο δεύτερο δοκάρι του Νεκταριου Ζέρβα, προβολή του Σακελαρόπουλου και 3-0.

88΄δυνατο μαρκάρισμα πάνω στον Σακελαρόπουλο με τον κ. Παναγιωτόπουλο να δείχνει παίζεται, μόλις το παιχνίδι διακοπή ο παίκτης θα αποχωρίσει υποβασταζόμενος από το γήπεδο, και οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν με 10 παίκτες καθώς έχουν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές για την ΑΕΜ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Παναγιωτόπουλος Β., Καλαμπόκης και Τσιλίκας.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Μαντέλος, Τραγουλιάς, Κάκκος ( λ.τ 82΄Πατσουράκης), Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαρκάδας (65΄Καβαλλάρης), Χαλαζιάς, Ζέρβας Ν. (86΄Ντρούκας), Σακελαρόπουλος.

Ναυπακτιακός Αστέρας: (Ανδρέας Ζήκος) Δουλιώτης, Καζανάς (73΄Αδραχτάς), Μπαλαμπάνης, Δημόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κονίδας, Λαγός, Θεοχάρης, Δημητρακόπουλος, Καραγιάννης (30΄Καλαβρουζιώτης Θ.), Δερβίσης (46΄Παπαποστόλου).

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr