Ολοκληρώνεται το λίφτινγκ στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου

Σε εργοτάξιο έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου όπου την προσεχή Τετάρτη 28 Ιουνιου θα φιλοξενήσει το 44ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

Οι αλλαγές πολλές τόσο στα αποδυτήρια και άλλων χώρων του γηπέδου οι οποίο θα είναι ποιο λειτουργικοί απ εδώ και περά. Χθες τοποθετήθηκαν οι τρεις ντουλάπες κλιματισμού με το συνεργείο να δουλεύει ως αργά το βράδυ ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Σήμερα το πρωί κατέφθασαν και οι δυο καινούργιες μπασκέτες δαπέδου οι οποίες έχουν και χρονόμετρα, ενώ τοποθετήθηκε και ο καινούργιος πίνακας απέναντι από τον παλιό που είχε επισκευαστή και είναι σε πλήρη λειτουργιά.

Επίσης έχουν τοποθετηθεί εδώ και λίγες ημέρες και οι καινούργιοι πάγκοι τους οποίους θα κάθονται οι αθλητές, ενώ μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να τοποθετηθεί και το πατάρι πάνω από την κερκίδα το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα Μ.Μ.Ε.

Ένα μεγάλο μπράβο στην δημοτική αρχή, τον Δήμαρχο Ι.Π Μεσολογγίου κ.Καραπάνο και σε όσους συνέβαλαν στην ριζική αναβάθμιση και βελτίωση του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr