Με Δημήτρη Ξηρό στο τιμόνι τη νέα χρονιά ο Αλικυρναϊκός

Στην πρόσληψη του 30χρονου προπονητή Δημήτρη Ξηρού προχώρησε πριν λίγες ώρες η ομάδα του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά. Οι άνθρωποι του συλλόγου σε ραντεβού που είχαν με τον νεαρό τεχνικό διαπίστωσαν ταύτιση απόψεων με τις δυο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία.

Ο Δημήτρης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και την χρονιά που μας πέρασε καθοδήγησε την ομάδα του Αστέρα Μεσολογγίου στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, ενώ παράλληλα ήταν προπονητής και στις Ακαδημίες της ΑΕ Μεσολογγίου.

Έχει διατελέσει με μεγάλη επιτυχία κατά το παρελθόν προπονητής της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου με την οποία το 2013-2014 στέφθηκε πρωταθλητής στην Β΄ κατηγορία οδηγώντας την ομάδα του Ευηνοχωρίου στην Α΄ Κατηγορία, την οποία την επόμενη χρονιά 2014-2015 κατάφερε παρά τις αντίξοες συνθήκες να την διατηρήσει εν νέου στην Α΄ Κατηγορία. Την σεζόν 2015-2016 βρέθηκε στο τιμόνι της ΑΕ Μεσολογγίου, από την οποία αποχώρισε τον Ιανουάριο.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr