Βάζει εμπειρία με Χρήστο Μπαρούχα ο Αίολος Αστακού

Σε μια ακόμα άκρως εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση προχώρησε πριν λίγες ώρες σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.aitosports.gr η ομάδα του Αίολου Αστακού με την προσθήκη του Χρήστου Μπαρούχα.

Ο πολύπειρος σούτινγκ γκαρντ τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΑΟ Αγρινίου στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία ακόμα σε Παναιτωλικό και Χαρίλαο Τρικούπη.

Η μεταγραφή του Μπαρούχα είναι η 6η μέσα σε λίγες ημέρες για την ομάδα του Ηλία Μούτσιου (Σούρλας, Πουρνάρας, Λυμπέρης, Βουρνάς , και Ιωάννου έχουν ανακοινωθεί και επίσημα από την ομάδα του Αστακού), που με απόλυτα προσωπικές επιλογές του νεαρού προπονητή η ομάδα ενισχύεται με καλαθοσφαιριστές με ποιότητα και μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία, με γνώμονα φυσικά και το τοπικό στοιχείο που είναι το μεγάλο στοίχημα του συλλόγου από την φετινή χρονιά.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr