Παραίτηση Πιερικού Κατερίνης από το κύπελλο, ενδεχομένως και το πρωτάθλημα / Χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Χ.Τρικούπης

Την παραίτηση της από τον αυριανό αγώνα κυπέλλου (13/9)  κόντρα στην ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη για την 1η φάση του κυπέλλου Ελλάδας έκανε γνωστή πριν λίγες ώρες η ομάδα της Κατερίνης (Πιερικός Αρχέλαος) αντίπαλος της ομάδας του Μεσολογγίου.

Αυτή η εξέλιξη φέρνει την ομάδα του Μεσολογγίου αυτόματα στην επόμενη φάση του κυπέλλου χωρίς παιχνίδι, με τον Χαρίλαο Τρικούπη να υποδέχεται στις 16 Σεπτεμβρίου εντός έδρας την ομάδα του Παπάγου.

Οι  πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ πιθανών η ομάδα της Κατερίνης να δηλώσει αδυναμία και να αποσυρθεί και από το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

Αν γίνει και αυτό, τα σενάρια για το κενό που θα αφήσει στο πρόγραμμα του 2ου ομίλου η αποχώρηση της ομάδας της Κατερίνης είναι δυο, η θα αντικατασταθεί από τον Πανελλήνιο η θα υπάρχει ρεπό και το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 15 ομάδες.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr