Επικύρωση βαθμολογίων από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Κατηγορία: ΕΠΣΑ

ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, προέβη στην επικύρωση των βαθμολογικών πινάκων των πρωταθλημάτων της κανονικής περιόδου της Α’ κατηγορίας, των αγώνων play-offs της Β’ κατηγορίας και των πρωταθλημάτων Κ-16 και Κ-14 της κανονικής περιόδου, λαμβάνοντας πάντα υπόψη:

α) το με αριθμό 9221/13-3-2020 έγγραφο της Ε.Π.Ο. με το οποίο η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ προβαίνει στην αναστολή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της Χώρας,

β) το με αριθμό 9986/8-5- 2020 έγγραφο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ με το οποίο «αποφασίζει την λήξη όλων των πρωταθλημάτων των Ε.Π.Σ.

Η επικύρωση της οριστικής κατάταξης των ομάδων σε όλα τα πρωταθλήματα, θα γίνει με βάση τη βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε κατά την διακοπή του.

Στα πρωταθλήματα Α’ κατηγορίας πρωταθλήτρια ανακηρύσσεται η ομάδα που είναι πρώτη στη βαθμολογία κατά την διακοπή τους και προβιβάζετε στην Γ’ Εθνική», γ) το άρθρο 20 παρ. 10 του Κ.Α.Π. και δ) το άρθρο 25 παρ. Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ της προκήρυξης πρωταθλημάτων μας 2019- 2020.

Δείτε αναλυτικά πατώντας ΕΔΩ