Αμφίλοχος: Φιέστα και απονομές για τον πρωταθλητή του 3ου ομίλου

Κατηγορία: Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

Φιέστα για το Σάββατο το απόγευμα για τον Αμφίλοχο, με τους παίκτες της ομάδας της Αμφιλοχίας να βρίσκονται για τελευταία φορά όλοι μαζί στο γήπεδο για την σεζόν 2014-15 για να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Αμφίλοχος στέφθηκε πρωταθλητής στη Β' ΕΠΣΑ στον 3ο όμιλο, την απονομή του τροπαίου στον αρχηγό της ομάδας Παναγιώτη Τσιούνη έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ ο κ.Παπαχρήστος, ενώ βράβευσε με μετάλλια και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Επιπλέον από τους πρωταθλητές του 3ου ομίλου βραβεύτηκαν η ΑΕ Μεσολογγίου  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας ΕΠΣΑ καθώς και ο κ.Κακαρούνας, παλαίμαχος άσσος του Αμφιλόχου και νυν μέλος της διοίκησης, για την πολυετή πρόσφορα του στην ομάδα της Αμφιλοχίας εδώ και περίπου 40 χρόνια.

Στο φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά, ο Αμφίλοχος κοίταξε στα μάτια τους πρωταθλητές της Α κατηγορίας, που παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με πολλές αλλαγές, με τελικό νικητή την ΑΕΜ με 1-0 χάρης σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γαβρίνα στο 83'.