O Σπύρος Μοτσενίγος με αύρα Basket League στον Μίλωνα

Ο ΑΟΝΣ Μίλων ανακοινώνει την απόκτηση του Σπύρου Μοτσενίγου. ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε συμμετείχε στην Basket League με την ομάδα του Μεσολογγίου.

Η απόκτηση του Σπύρου Μοτσενίγου,  αποτελεί μια μεγάλη μεταγραφή που δείχνει την πίστη της διοίκησης στο όραμα της επανόδου του συλλόγου εκεί που είναι η ιστορική θέση του Μίλωνα, στις υψηλότερες κατηγορίες, με επαγγελματική οργάνωση και ρεαλισμό.

O Σπύρος Μοτσενίγος, σε επίπεδο εθνικών ομάδων έχει αγωνισθεί στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα U16 το 2008, στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα U18 το 2009,  στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα U20 το 2010 και στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα U20 το 2012.

Επίσης έχει αγωνισθεί στο Eurocup.

Who is Who:

Ημερομηνία γέννησης: 1 Ιανουαρίου 1992

‘Υψος: 1,94

Θέση:  Guard

Καριέρα:

Ρέθυμνο, Πανιώνιος, Παγκράτι, Χολαργός, Διαγόρας Δρυοπιδέων, ΓΣ Ελευθερούπολη, Μεσολόγγι (Χαρίλαος Τρικούπης)

Ο Σπύρος Μοτσενίγος, δήλωσε σχετικά: 

“Ο Μίλωνας έχει θέσει πολύ φιλόδοξους στόχους τους οποίους μου ανέλυσαν οι άνθρωποι του συλλόγου και αποτελεί χαρά μου να βοηθήσω σε αυτό το project. Ερχομόμενος από την Basket League έχω να πω πως ο Μίλωνας, ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας, δεν εχει να ζηλέψει τίποτα καθώς όλα είναι δομημένα σε επαγγελματικά πρότυπα. Εύχομαι υγεία και με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε κάθε στόχο”.

Σπύρο καλωσόρισες στην οικογένεια του Μίλωνα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr