Προ των πυλών τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Χαρίλαο Τρικούπη!

 

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση όχι μια όχι δυο αλλά τριών μεταγραφών βρίσκεται τις τελευταίες ωρες συμφώνα με το ρεπορτάζ του aitosports.gr η ομάδα του ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης.

Η ομάδα του Μεσολογγίου έχει ερθει σε καταρχήν συμφωνία με τους νεαρούς Παναγιώτη Στάθη και Κωνσταντίνο Βλάσιο οι οποίοι την προηγούμενοι εβδομάδα βρεθήκαν στο Μεσολόγγι και πέρασαν από το μικροσκόπιο του Ντίνου Καλαμπάκου αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με τον σύλλογο να προχωράει άμεσα σε συζητήσεις.

Η τρίτη μεταγραφή έχει άρωμα basket league με τον Χαρίλαο Τρικούπη να κάνει δικό της τον 26χρονο ύψους 2,07 φοργουορντ Δημήτρη Λεγκίκα ο οποίος τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Λαυρίου.

Αμφότεροι αναμένονται τα επόμενα εικοσιτετράωρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να ανακοινωθούν από την ομάδα της πρωτεύουσας της Αιτωλοακαρνανίας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr