Επιστροφή στις νίκης για την U21 του Χαρίλαου Τρικούπη

 

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από 2 σερί ήττες για την under 21 ομάδα του συλλόγου μας καθώς επικράτησε της Δόξας Λευκάδας under 21 με 66-57 το Σάββατο το απόγευμα στο Δακ Μεσολογγίου.Έτσι λοιπόν ύστερα από 4 αγωνιστικές η ομάδα μας έχει 6 βαθμούς.

Στα του παιχνιδιού απόλυτη δίκαιη κρίνεται η νίκη της ομάδας μας καθώς από την αρχή επέβαλλε το ρυθμό της και πήρε τα ηνία του αγώνα.Δυνατό ξεκίνημα για τους παίχτες μας που προηγήθηκαν με 10-2 στην αρχή του αγώνα και 16-7 για να μειώσουν τελικά σε 16-14 οι φιλοξενούμενοι με τη λήξη της πρώτης περίοδου.Καλύτεροι οι νεαροί αθλητές μας και στο δεύτερο δεκάλεπτο και με επιμέρους σκορ 22-16 θα πάμε στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 38-30.Οι φιλοξενούμενοι θα ισσοροπήσουν το παιχνίδι στη τρίτη περίοδο αλλά και πάλι οι νεαροί μας αθλητές θα βρουν τις λύσεις για να διατηρήσουν την υπέρ μας διαφορά στο σκορ (50-42 αποτέλεσμα 3ης περίοδου).Στη τέταρτη και τελευταία περίοδο οι νεαροί αθλητές της Λευκάδας προσπάθησαν να επανέλθουν στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας σε 56-56 περίπου 3′ πριν τελειώσει το παιχνίδι.Παρόλα αυτά στη συνέχεια τρέξαμε ένα σερί 10-1 και έτσι ήρθε η νίκη με 66-57 για την ομάδα μας.Όλα τα παιδιά που χρησιμοποίηθηκαν τα έδωσαν όλα αφήνοντας ευχαριστημένο το προπονητή της ομάδας κ.Βασίλη Καρέτσο.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Λιότσου και της κ.Ασημακάκη.

Το φύλλο αγώνος:

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης under 21: (Καρέτσος) Κιρκινέζος 1, Βαλεράς, Πέττας 19(1), Παπαζήσης 12(3), Μπαλτάς 5(1), Φουστέρης 3, Καραβασίλης, Λειβαδάς 7, Τσαμαδιάς, Τσαπατώρης 10(2), Βαρδακαστάνης 9(1), Μπουκουβάλας.

Δόξα Λευκάδας under 21: (Κόγκας) Σολδάτος 8, Τσαουσίδης 10, Ιωακειμίδης 18, Κατωπόδης, Δόνος 2, Κονιδάρης 13(1), Ζαβιτσάνος 2, Κελαρίου 2.

Πηγη: xtrikoupis.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr