Η AHEPA στις εορτές Εξόδου στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου

Το Μεσολόγγι και τις εορτές της Εξόδου τίμησε και φέτος η AHEPA, δια των αντιπροσώπων της, Αθλητικό Διευθυντή της Περιφέρειας Ελλάδος κ. Βλαχογιάννη Αδάμ και του Τμήματος Hj-18 “AHEPA Lepanto 1571” Ναυπάκτου, δια του Πρόεδρου κ. Άγγελο Σταυρόπουλο, παραβρέθηκαν στους εορτασμούς της επετείου των 196 χρόνων από την Ηρωική Έξοδο, που διοργάνωσε ο Δήμος της Ιεράς Πόλεως. 

Το Σάββατο 16/4/2022 κατέθεσαν στεφάνι στον Κήπο των Ηρώων, ιεραρχικά αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνων από τους Πρέσβεις των προσκεκλημένων χωρών, όπου τιμώμενη χώρα για φέτος ήταν η Ιταλία.

Να σημειωθεί ότι στον χώρο η AHEPA διατηρεί δικό της μνημείο, τιμώντας με τον τρόπο αυτό στο ελάχιστο τους ένδοξους αγωνιστές.

Εν συνεχεία παρευρέθηκαν σε γεύμα με τις αντιπροσωπείες των ξένων χωρών όπου ο Αξιότιμος Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Λύρος, τίμησε την AHEPA  με αναμνηστικό δώρο προς το Τμήμα Hj-18 “AHEPA Lepanto 1571”, το οποίο παρέλαβε ο Πρόεδρός κ. Σταυρόπουλος Άγγελος, ο οποίος και απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό.

Κοινή είναι η αντίληψη όλων ότι οι Μεσολογγίτες, με την ηρωική τους Έξοδο, έστειλαν ένα διαχρονικό και πανανθρώπινο μήνυμα αξιών όπως το αγωνιστικό φρόνημα, η δικαιοσύνη, η ισότητα και η ελευθερία.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr