Ντεμπούτο Ντάρελ Πουαριε με ΠΑΟΚ για το Μεσολόγγι Baxi

Με πρωινή προπόνηση που περιελάμβανε και βίντεο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Μεσολόγγι Baxi για το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι για την 11η αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Τα πρόβλημα όπως γνωρίζεται και έγκαιρα σας ενημερώνουμε μέσα από το aitosports.gr δεν λείπουν, καθώς ο Ντίνος Καλαμπάκος εκτός του Γιάννη Σαχπατζίδη δεν μπορεί να υπολογίζει εκ νέου και στον Ντεβόντε Γκριν με τον Αμερικανό παίκτη να ταλαιπωρείτε από νέα θλάση η οποία θα τον αφήσει εκτός τουλάχιστον 20 ημέρες.

Στα θετικά, ντεμπούτο με την φανέλα του Μεσολογγίου αναμένεται να κάνει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Νταρελ Πουαριε με τον Γάλλο σέντερ να βρίσκεται στην πόλη του Μεσολογγίου από την Τετάρτη και να λαμβάνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις.

Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής από την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας για την Θεσσαλονίκη όπου και θα διανυχτερεύσει.

Να φανούν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί πάρα τα προβλήματα τραυματισμών θέλουν άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας γνωρίζοντας τις δυσκολίες που κρύβει μια αναμέτρηση εντός έδρας κόντρα σε μια Ιστορική και λαοφιλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ.

Διαιτητές της Σαββατιάτικης αναμέτρησης η οποία θα ξεκινήσει στην 17:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3 HD ορίστηκα οι Μάνος, Τσαρούχα και Καρπάνος.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr