Να διεκδικήσει αυτό που του αναλογεί θέλει κόντρα στην Καρδίτσα ο Χαρίλαος Τρικούπης!

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, με την ομάδα του Μεσολογγίου να υποδέχεται σήμερα ήμερα Τετάρτη 19/1 στις 17:00 στο ΔΑΚ Μεσολογγίου την ομάδα της Καρδίτσας στο εξ αναβολής παιχνίδι της 10η αγωνιστικής.

Απουσίες δεν υπάρχουν για την ομάδα του Ηλία Μούτσιου, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει μονό στην παρουσία των μεταγραφών του Ιανουαρίου (Γιάννη Σαχπατζίδη και Στεν Σοκ) οι οποίοι αμφότεροι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Με πολύ καλή ψυχολογία και με στόχο να διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη θα παραταχθεί απέναντι στο απόλυτο φαβορί της κατηγορίας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της φετινής Α2 Ανδρών.

Η ομάδα της Καρδίτσας μέχρι σήμερα σε 8 αγώνες που έχει δώσει για το πρωτάθλημα μετραει το απόλυτο, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι σήμερα αναμένεται να παραταχθεί στο παρκέ του ΔΑΚ Μεσολογγίου με σημαντικές απουσίες, καθώς ο Δημήτρης Λιόγας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κακλαμάνο, ενώ και η παρουσία του Μπουρούση δεν είναι 100% σίγουρη.

Στο σημερινό παιχνίδι και με βάσει το υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο επιτρέπει την παρουσία 10% φιλάθλων, στις κερκίδες του ΔΑΚ θα βρεθούν 55 άτομα στο σύνολο, τα οποία έχουν μπει στην σχετική λίστα και είναι κάτοχοι των διαρκείας VID και 15 άτομα απλών καρτών.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Καλδίρης, Κωνσταντινόπουλος και Μηλαπίδης.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr