Μανωλόπουλος: «Στο ημίχρονο τους προκάλεσα να παραιτηθούν» (vid)

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Περιστερίου, και μετά από ένα «τρελό» παιχνίδι είδε την ομάδα του να κερδίζει με μια σπουδαία ανατροπή το Μεσολόγγι.

Ο Έλληνας προπονητής στις δηλώσεις του, αφού ευχαρίστησε τους γηπεδούχους για την φιλοξενία, στάθηκε στην 11μηνη απουσία του από τα γήπεδα, κάτι που όπως ανέφερε του συνέβη για πρώτη φορά από την ηλικία των 11 ετών που έβγαλε δελτίου.

Αναφέρθηκε στα συναισθήματα που ένιωσε και ευχήθηκε να τα ζήσουν σύντομα όλοι οι προπονητές και οι παίκτες όλων των κατηγοριών ή έστω να βοηθηθούν με κάποιο τρόπο. Για το παιχνίδι ανέφερε πως στο πρώτο ημίχρονο δεν πίστευε σε ότι έβλεπε, ανέφερε πως η ομάδα του έπαιξε τραγικά, και πως ήταν τυχερή που ήταν πίσω με μόλις 13 πόντους και όχι 30 πόντους.

Έτσι, στο ημίχρονο τόνισε ότι είπε στους παίκτες του είτε να κάνουν εύκολο και να παραιτηθούν είτε να βγούνε και να κερδίσουν, με τη νίκη να δείχνει ψυχικά αποθέματα.

Πηγή: basketa.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr