Παρουσιάστηκε η Mercedes W10!

 

Με λίγο πάνω από τέσσερις εβδομάδες να απομένουν μέχρι την έναρξη της σεζόν του 2019 της Formula1, η Mercedes-AMG Petronas Motorsport ολοκλήρωσε σήμερα τους πρώτους γύρους της με το μονοθέσιο του 2019.

Με την ονομασία Mercedes-AMG F1 W10 EQ Power +, το μονοθέσιο του 2019 έτρεξε σήμερα το πρωί στην International διάταξη του Silverstone των 2,98 χλμ. Με τον Valtteri Bottas πίσω από το τιμόνι, τον οποίο θα ακολουθήσει ο Lewis Hamilton σήμερα το απόγευμα.

«Η σεζόν του 2019 θα είναι μια νέα πρόκληση για όλους μας», δήλωσε ο Toto Wolff, Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας. «Οι κανονισμοί έχουν αλλάξει αρκετά, πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν, πρέπει να αποδείξουμε τους εαυτούς μας και πάλι – ενάντια στις προσδοκίες μας και εναντίον των ανταγωνιστών μας. Ξεκινάμε την χρονιά με μηδέν βαθμούς, έτσι δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο και δεν υπάρχει απολύτως καμία αίσθηση του δικαιώματος να είμαστε στο μπροστινό μέρος. Στην πραγματικότητα, με την αλλαγή κανονισμών για τη νέα σεζόν, κάθε ομάδα μπορεί να έχει ευκαιρία για τον τίτλο και βλέπουμε όλες τους ως πιθανή απειλή».

Το σημερινό τρέξιμο αποτελεί μια επίσημη ημέρα 100χλμ με τηλεοπτικά γυρίσματα, την οποία χρησιμοποιεί η ομάδα ως τελικό σύστημα ελέγχου πριν από την πρώτη δοκιμή πριν από τη σεζόν στη Βαρκελώνη.

«Ανυπομονούμε να πατήσουμε πίστα στη Βαρκελώνη, να συγκρίνουμε με τις δικές μας προσομοιώσεις και να δούμε αν οι προβλέψεις μας θα υλοποιηθούν σωστά», δήλωσε ο Toto. «Θα επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας, ανεβάζοντας τις επιδόσεις και ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει η πρώτη πραγματικά ανταγωνιστική περίοδος το Σάββατο στη Μελβούρνη».

Πηγή: f1fan.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr