Ομόνοια Ναυπάκτου | Μια νίκη και μια ήττα για τα τμήματα Βόλεϊ

Βόλεϊ Κορασίδων: Νίκη στο τάι μπρέικ για την Ομόνοια

Τη δεύτερή της στο πρωτάθλημα κατάφερε να πετύχει η ομάδα των κορασίδων της Ομόνοιας Ναυπάκτου. Αυτή τη φορά νίκησε δύσκολα την Ε.Α.Π. με 3-2 σετ σε ένα παιχνίδι με συναρπαστική εξέλιξη στο σκορ.

Οι μικρές της Ομόνοιας πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 25-20 το πρώτο σετ ενώ εύκολη ήταν η επικράτηση της και στο δεύτερο σετ με 25-15. Το παιχνίδι όμως δεν είχε ακόμα τελειώσει με τις πατρινές να μειώνουν σε 2-1 σετ κατακτώντας το τρίτο με 10-25 ενώ στη συνέχεια σε ένα σετ με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ ισοφάρισαν 2-2 παίρνοντας και το τέταρτο σετ με 22-25. Στο τάι μπρέικ καλύτερη η Ομόνοια σε όλα τα σημεία πήρε το σετ με 15-6 και μαζί και τη νίκη με 3-2 σετ.

Επόμενη αγωνιστική για την Ομόνοια Ναυπάκτου, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο “Κ.Πετρόπουλος” της Πάτρας με αντίπαλο τον Ερμή Πατρών.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας): Διαμάντη, Καραγιάννη, Καραΐσκου, Καραχάλιου, Μουσακιάν, Κώστα Μ., Παπαϊωάννου, Ρούμπα, Σταμάτη, Σταυροπούλου, Σφήκα, Φασούλη, Στεργίου, Δανιά.

Ε.Α. Πατρών (Μαθιουδάκης): Παγούρα, Κουλούρη, Καμενίτσα, Γκοτσινού Δ., Γκοτσινού Ν., Θεοδωροπούλου, Θανασά, Τοτσίλα, Χριστοδούλου, Κωστοπούλου, Ανδριανή, Καρβέλη.

Ομόνοια Ναυπάκτου-Βόλεϊ Γυναικών: Ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα

Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου την Κυριακή 20 Νοεμβρίου αγωνιζόμενη στην Πάτρα με τον πρωτοπόρο και αήττητο του ομίλου Ερυθρό Αστέρα Πάτρας με 3-1 σετ.

Η Ομόνοια κατάφερε να αιφνιδιάσει την πατρινή ομάδα και κάνοντας πολύ λίγα λάθη πήρε το πρώτο σετ με 24-26. Η συνέχεια όμως ήταν πολύ διαφορετική. Ο Ερυθρός Αστέρας ανέβασε την απόδοσή του και επικράτησε σταδιακά σε όλους του τομείς παίρνοντας τα τρία επόμενα σετ (25-12, 25-19, 25-6).

Επόμενη αγωνιστική για την Ομόνοια Ναυπάκτου την Κυριακή 27 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον ΑΣΠΕΤ Τρίπολης στο κλειστό γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου.

Ερυθρός Αστέρας (Καράβολας): Κασπίρη Σ., Μπένου, Ελευθεριάδη, Κόλλια Δ., Ραζακλή, Κασπίρη Μ., Μαυρομμάτη, Κατσιμήγα, Στυλιανοπούλου, Κόλλια Ε., Κοτσόκολου, Γκοτσοπούλου.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Καραγιάννη, Καραχάλιου, Κατσάμπα, Μπαλή, Νάκη, Πελέκη, Παπαχαραλάμπους, Ρουστέμη, Σταμάτη, Σχίζα, Σωτηροπούλου, Φασούλη.

Αποτελέσματα 6ης Αγωνιστικής Β’ Ομίλου

Ερυθρός Αστέρας – Ομόνοια Ναυπάκτου 3-1

Ποσειδώνας Λουτρακίου –Σπαρτιατικός ΓΣ 3-0

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης – Ολυμπιάδα Πάτρας 3-1

Ρεπό ο Αίολος Αγυιάς

Βαθμολογία Β’ Ομίλου

Ερυθρός Αστέρας 15

Αίολος Αγυιάς 11

Ολυμπιάδα Πάτρας 9

Σπαρτιατικός ΓΣ 6

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης 6

Ομόνοια Ναυπάκτου 4

Ποσειδώνας Λουτρακίου 3

Επόμενη Αγωνιστικής (27/11)

Σπαρτιατικός ΓΣ – Ερυθρός Αστέρας

Αίολος Αγυιάς – Ποσειδώνας Λουτρακίου

Ομόνοια Ναυπάκτου – ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

Ρεπό η Ολυμπιάδα Πάτρας

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr