ΠΝΟΗ: Συμμετοχή Δρομέα Αντοχής στον 4o NIGHT RUN ARTA

Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022, η ΠΝΟΗ συμμετείχε στον 4ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου(ARTA Night Run 1881) στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου απελευθέρωσης της πόλης.

Την Πνοή εκπροσώπησε ο δρομέας αντοχής Γιάννης Τζαμανής. Ο αθλητής μας έλαβε μέρος στα 10.000μ και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί τερμάτισε 1ος στην κατηγορία του (Κ16) και 18ος στη γενική κατάταξη των 156 συμμετεχόντων αθλητών-τριών.

Oι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν κατά μήκος μιας όμορφης διαδρομής τα σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος της πόλης, τα Βυζαντινά της μνημεία και το παραποτάμιο πάρκο την ώρα που ο ήλιος έδυε...  

Η διοργάνωση εκδηλώσεων μαζικού αθλητισμού αποτελούν σήμερα έναν βασικό αναπτυξιακό μηχανισμό, επιφέροντας σημαντικά οφέλη στην τοπική οικονομία. Ο αθλητικός τουρισμός αποτελεί πλέον ένα σημαντικό κομμάτι του τουρισμού. Μέσω των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων και μέσω των αθλητικών γεγονότων μπορεί να «χτιστεί» η τουριστική εικόνα ενός προορισμού και αυτό ακριβώς οραματιζόμαστε για τη δική μας πόλη.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr