Α.Ο. Λυγιάς: Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους πρωταθλητές της Α' και Β' κατηγορίας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το αθλητικό σωματείο ποδοσφαίρου Α.Ο. Λυγιάς "Το Νεόκαστρο" για τις πρωταθλήτριες ομάδες της Α' και Β' κατηγορίας. Συγκεκριμένα συγχαίρει την ομάδα της Αναγέννησης Στάνου, του Α.Ο. Ρηγανά και του Αρη Αιτωλικού για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων στις αντίστοιχες κατηγορίες. Στην ανακοίνωση γίνεται και ο απολογισμός της ομάδας του Λυγιά όπου κατέλαβε την 3η θέση συγκεντρώνοντας 39 βαθμούς στον Α' Ομιλο της Β' Κατηγορίας κατέχοντας μία από τις καλύτερες ομάδες σε άμυνα και επίθεση.

Η ανακοίνωση:

Ο απολογισμός της ομάδας μας ήταν η κατάληψη της 3ης θέσης, με 39 βαθμούς, με τέρματα υπέρ 46 και τέρματα κατά 19. Οι νίκες ήταν 12, οι ισοπαλίες 3 και οι ήττες 5. Επίσης, η ομάδα μας διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση μαζί με τον πρωταθλητή Άρη Αιτωλικού, ένα μόνο γκολ πίσω από την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς που έχει 47. Στα μετόπισθεν η ομάδα μας διαθέτει την τρίτη καλύτερη άμυνα, με τον Ηρακλή Αστακού να έχει την καλύτερη με 14 και δεύτερη ο Άρης Αιτωλικού με 16.

Τέλος, θέλουμε να ευχηθούμε στους πρωταθλητές των 2 ομίλων της Β’ κατηγορίας, στον Άρη Αιτωλικού στον 1ο και στον Α.Ο. Ρηγανά στον 2ο , προπάντων υγεία, καλή πορεία την νέα αγωνιστική περίοδο στην Α’ κατηγορία και να πετύχουν τους στόχους που θα θέσουν.

Επίσης, να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στην πρωταθλήτρια ομάδα της Α’ κατηγορίας, την Αναγέννηση Στάνου, στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr