Διπλό για την Ένωση Αγίου Δημητρίου στη Κατοχή επί του Τρίκαρδου

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας του Τρίκαρδου Κατοχής στο γήπεδο Κατοχής για την 5η αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Δύο στα δύο για την ομάδα μας στο συγκεκριμένο γήπεδο, είχε επικρατήσει και στην πρεμιέρα κόντρα στον Άρη Αιτωλικού. Η Ένωση ανέβηκε στην 6η θέση έχοντας 7 βαθμούς με δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Την επόμενη αγωνιστική δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς με τον Αμβρακικό Λουτρού.

Στα αγωνιστικά, κακό ξεκίνημα για την ομάδα μας με ατομικό λάθος του Τηγανίτα, ο οποίος υπέπεσε σε παράβαση, κάνοντας χέρι εντός περιοχής, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Στην εκτέλεση ο Σεραφίγγος κέρδισε τον Κουτρούμπα για το 1-0 των γηπεδούχων στο 5ο μόλις λεπτό.

Η Ένωση Αγίου Δημητρίου ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε στην ισοφάριση με σκόρερ τον Σπυριλιώτη με πλασέ στο 30ο λεπτό. Στο 35ο λεπτό ο διαιτητής Ζυγας δεν έδωσε πέναλτι σε ξεκάθαρη παράβαση του Λ. Γατσώρη στην περιοχή του Τρίκαρδου. Ωστόσο η ανατροπή ήρθε στο 43ο λεπτό με σουτ του Κώστα Κοκώνη.

Η Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου κράτησε το 1-2 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα παρά την πίεση των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο. Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας που έβγαλε αντίδραση κι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα δείχνοντας αποφασιστηκότητα και πάθος.

Ευχαριστούμε τον Τρίκαρδο Κατοχής για τη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Οι δύο ενδεκάδες:        

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων :

ΑΠΣ Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου - Γ. Γιάκος:

Κουτρούμπας, Τηγανίτας, Πανταζή, Ρόκκος, Κωστόπουλος, Αλπέντζος, Κοκώνης Κώστας, Hysenaj, Τσεκούρας, Σώζος (75' Ηλίας Κοκώνης) , Σπυριλιώτης

Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος - Γ. Ζήκος

Γκασούκας Κ., Καλέντζος, Μεταξούλης, Γατσώρης Γ., Γατσώρης Λ., Κουτρουλής, Αναστασίου, Μάτσιγκας, Σεραφίγγος, Ντορίζας, Κοντοπάνος

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr