ΕΠΣ Αιτ/νιας | Οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή στην Α΄Κατηγορια και αυτές που καλούνται εφόσον θέλουν να καλύψουν τα κενά

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, ανακοινώνεται ότι, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 11/8/2022, πήρε τις πιο κάτω αποφάσεις:

Αφού έλαβε υπόψη της ότι η ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας 2022-2023, έληξε την  12η ώρα της 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 και στο οποίο πρωτάθλημα, δεν δήλωσαν συμμετοχή τα σωματεία ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ, ΑΕ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957, ανακοινώνει ότι τα σωματεία αυτά υποβιβάζονται και εφόσον το επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, αποκλειστικά και μόνο, στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας περιόδου 2022-2023 (άρθρο 7 παραρτήματος 1 Κ.Α.Π.), μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 και ώρα 12:00.

Καλεί τα σωματεία τα οποία κατέλαβαν από την 4η έως και την 8η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, περιόδου 2021-2022, ήτοι με σειρά κατάταξης ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ, ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ, ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ, ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ και ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 και ώρα 12:00, για την πλήρωση των κενών θέσεων (άρθρο 4 παρ. 8 Κ.Α.Π.).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Το σωματείο ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, αν κάποιο από τα προηγούμενα επιλαχόντα σωματεία δεν δηλώσει συμμετοχή σε αυτό.

Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr