Το «Λούνα Παρκ» ανακύκλωσης την Τρίτη στο Μεσολόγγι

Το «Λούνα Παρκ» ανακύκλωσης την Τρίτη στο Μεσολόγγι για την εξοικείωση των παιδιών με την ιδέα της ανακύκλωσης

Mετά και την επέκταση της ανακύκλωσης σε περισσότερα σημεία σε όλες τις Δ.Ε του δήμου μας,  η Δημοτική Aρχή ξεκινά μια σειρά από δράσεις ανακύκλωσης - προστασίας του περιβάλλοντος διαδίδοντας το μήνυμα και τη σημασία της ανακύκλωσης σε όλους τους δημότες και κυρίως στα παιδιά

Εναρκτήρια εκδήλωση αυτών των δράσεων συνιστά το Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης που την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 9:30 – 13:00 π.μ. έρχεται στον προαύλιο χώρο του Κ.Α.Π.Η. Μεσολογγίου με στόχο την ευαισθητοποίηση   των μαθητών σε ζητήματα σχετικά με την ανακύκλωση

Η εκπαιδευτική αυτή δράση, που συνδιοργανώνεται από το Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου και την Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης,, αποτελεί μια πρωτότυπη και διαδραστική εκδήλωση που αποσκοπεί στην εξοικείωση των παιδιών με την ιδέα της ανακύκλωσης ώστε με τη σειρά τους να παροτρύνουν τους μεγαλύτερους για ενεργό και συνειδητή συμμετοχή.

Παράλληλα τα παιδιά εκπαιδεύονται στην ορθή χρήση του μπλε κάδου, στα υλικά που δέχεται και γενικά στη διαδικασία της ανακύκλωσης, αποδεικνύοντας ότι η ανακύκλωση συσκευασιών μπορεί να είναι εύκολη και διασκεδαστική εκτός από απαραίτητη για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Στη δράση θα συμμετέχουν πάνω από 400 μαθητές από Δημοτικά σχολεία του Δήμου μας συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους.

           

          

 

Τελευταια νεα

206566108_354138129613434_5527102628270478928_n.jpg

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr