Με επιτυχία ο 6ος κωπηλατικός διάπλους της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού (pics)

Το Σάββατο 31 Αυγούστου διεξήχθη ο 6ος κωπηλατικός διάπλους της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού, με την συνεργασία του Ν.Ο.Μεσολογγίου , του Ν.Ο.Αιτωλικού και του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου. Η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν γιορτή και ανοικτή για όσους διέθεταν σκάφη canoe,kayak & SUP, όλων των ειδών και κατηγοριών.

Οι 60 αθλητές που ήρθαν από όλη την Ελλάδα και τους ευχαριστούμε θερμά, είχαν την ευκαιρία να κωπηλατήσουν 15 περίπου χιλιόμετρα εντός του πυρήνα του εθνικού πάρκου των Λ/θ Μεσολογγίου – Αιτωλικού. Η εκκίνηση δόθηκε στο Αιτωλικό και ο τερματισμός ήταν στο λιμάνι Μεσολογγίου, όπου έγιναν οι απονομές μεταλλίων & αναμνηστικών tshirts και υπήρχε μπουφές για όλους τους συμμετέχοντες.

Ο Ν.Ο.Μεσολογγίου με τις δράσεις του προωθεί το ναυταθλητισμό και τον εναλλακτικό αθλητικό τουρισμό στην περιοχή, εκμεταλλευόμενος το συγκριτικό πλεονέκτημα της λιμνοθάλασσας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο ΙΠ Μεσολογγίου για τη υποστήριξη των δράσεων μας, το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου, τα μέλη, τους φίλους μας φωτογράφους και φυσικά τους παρακάτω πολύτιμους χορηγούς μας: ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ, ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΒΑΣΚΑΝΤΗΡΑΣ, SOCRATES ORGANIC VILLAS, ΑΛΑΤΙΕΡΑ , AL VENTO, MAREA, ΖΕΦΥΡΟΣ, ΠΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΒΑ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ & XDREAM WATER ACTION .

Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Παρασκευή Πετρονικολού, Περσεφόνη Μελαχρή, Νίκος Καραπάνο & Γεώργιος Σωτηρακόπουλο, ο πρόεδρος του Εμπορ/κου Συλλόγου Βασίλης Σπυρόπουλος και ο εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Ανθ/xoς Γεώργιος Παπαγεωργίου.

Είναι πολύ ενθαρρυντικό το ότι κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι ακτιβιστές και λάτρεις του εναλλακτικού αθλητικού τουρισμού συμμετέχουν σε αυτή τη δράση μας, αυτό μας χαροποιεί και μας προσθέτει επιπλέον ευθύνες, τους ευχαριστούμε θερμά και τους υποσχόμαστε ότι κάθε χρόνο η διοργάνωση θα γίνεται καλύτερη.

 Ραντεβού την Κυριακή 8 Σεπτέμβρη στην Τουρλίδα στο Κολυμβητικό διάπλου 2019.

 Το ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr